Muayeneden geçmiyor bu tip direksiyon simidi.https://www.sahibinden.com/ilan/yed...-gucmanlar-oto-05301378691-92-405988837/detay
Böyle bi ilan buldum belki işinizi görür.
Hiç anlamam abi doğrudurMuayeneden geçmiyor bu tip direksiyon simidi.
Famlia mı lantismi ?Merhaba.mazda 323f direksiyon simidi nerden bulabilirim.hatay’da ikamet ediyorum kargo ile alinabilecek yer var mi? Saolun...
Famlia mı lantismi ?
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'de bulunan son üç kasanın hatchback'leri için de kullanılıyor. Model yılını veya kodunu yazarsak daha sağlıklı olur sizin için sanırım.323f farları açılan model değil miydi?
Sadece hb olanlar değil bj-ba kasalarda bu kategorinin içinde323f farları açılan model değil miydi?
@redfox84 elimde aracınızın direksiyon simidi mevcut isterseniz bana ulaşabilirsiniz.Merhaba.mazda 323f direksiyon simidi nerden bulabilirim.hatay’da ikamet ediyorum kargo ile alinabilecek yer var mi? Saolun...
O şekilde değil maalesef para direk veriliyor satıcıya. Payu ile ödeniyor.Uzun süredir adamlar ile iletişime geçmeye çalışıyordum. İngilizce yazılarıma kimse cevap yazmadı. Bende yeni taktik geliştirdim. Google translate ile lehçe mesaj attım. Adam bana ingilizce cevap verdi .
GG, n11 gibi site üzerinden ödeme yapmıyor muyuz?