Ömer KUTAY
Sessiz
Çok güzel bir tanıtım olmuş tebrikler..
Oğuzhan abi videoyu yeni izledim. Senin aracı gördükten sonra benim astınadan soğudum.
Bende ki 99 1.5 hava ve ateşleme sorununu çözdükten sonra biraz güçlendirmek istiyorum. Hayran kaldım Allah kaza bela vermesin.
Samimi düşüncelerin için teşekkürler.Biraz önce okudum Gonzales satılmış 2020 yılında acaba şuan ki sahibi kimdir ? Satmayı düşünür mü ? Satar işe talip olabilirim yaklaşık 3-4 gün oldu foruma gireli yalnız şunu anladım gerçekten burdaki arkadaşlık diğer sosyal medyada ki gibi lafta sözde kalmıyor sizi tanıdığım için gerçekten minnettarım
Satılsa ben alacağım geri ama değil maalesefBiraz önce okudum Gonzales satılmış 2020 yılında acaba şuan ki sahibi kimdir ? Satmayı düşünür mü ? Satar işe talip olabilirim yaklaşık 3-4 gün oldu foruma gireli yalnız şunu anladım gerçekten burdaki arkadaşlık diğer sosyal medyada ki gibi lafta sözde kalmıyor sizi tanıdığım için gerçekten minnettarım
Gonzales emin ellerdeBiraz önce okudum Gonzales satılmış 2020 yılında acaba şuan ki sahibi kimdir ? Satmayı düşünür mü ? Satar işe talip olabilirim yaklaşık 3-4 gün oldu foruma gireli yalnız şunu anladım gerçekten burdaki arkadaşlık diğer sosyal medyada ki gibi lafta sözde kalmıyor sizi tanıdığım için gerçekten minnettarım
Gonzales in orjinalliğine dikkat ediyoruz lastiği bile önceki tercübeli sahiplerinin kullandığı model ve markayı kullanıyoruz çünkü araba özel ,Yanı Gonzalez her şeyin en iyisini hak ediyor ,Oğuzhan Bey yazın Aydın'a tatile geleceğim, Size emaktarınız Gonzales i göstereceğimSatılsa ben alacağım geri ama değil maalesef
Lastiği başka marka alabilirsiniz ya o kadar da değilGonzales in orjinalliğine dikkat ediyoruz lastiği bile önceki tercübeli sahiplerinin kullandığı model ve markayı kullanıyoruz çünkü araba özel ,Yanı Gonzalez her şeyin en iyisini hak ediyor ,Oğuzhan Bey yazın Aydın'a tatile geleceğim, Size emaktarınız Gonzales i göstereceğim
Mazdanın orijinal aksesuarı, servise sorabilirsiniz veya yurtdışından araştırabilirsiniz. Uzunluğundan dolayı yurtdışından kargo sıkıntı oluyor ben iki parça getirtip burada birleştirmiştim. Parça kodu: B30K V4 910FBu marşbiyellerden nerden bulabiliriz yurtdışı mı yoksa burda mı yaptırdınız. 2001 model var bende taktırmak istiyorum