Az kaldı protege 5 e o zaman beklemede kalınyani kasa modifiye edilmiş olarak üretilmeye devam etti amerikan versiyon adının proteg 5 olduğunu biliyoruz ayıp ettin @Oğuzhan
bir kasa popüleritesi olmasa insanlar tarafından sevilmese ne bagaj havuzu bulunur ne farı bulunur allah muhafaza
Astinası olan arkadaşlar servisten orijinal bagaj havuzu sipariş edebilirsiniz. Parça kodunu ve fotoları paylaşıyorum. Normal fiyatı 160 TL civarı kampanya ile 120 civarı bir şeye geldi. Bagaj kirlenecek derdi bitti çıkar yıka koy En güzeli 17 yaşındaki aracın aksesuarını hala servisten alabiliyor olmak.
Parça kodu: BJ3D-V9-540
Ekli dosyayı görüntüle 11208 Ekli dosyayı görüntüle 11209 Ekli dosyayı görüntüle 11210
Oğuzhan kardeşim malum EFENDİ bizde ona bagaj havuzu arıyorum bulamadım bu dediğin yerde orijinal bulunurmu
Bulunabilir ama bu araçların 15 yaşının üstünde olduğunu unutmayın artık üretilmiyor da olabilir.Oğuzhan kardeşim malum EFENDİ bizde ona bagaj havuzu arıyorum bulamadım bu dediğin yerde orijinal bulunurmu
Oğuzhan kardeşim malum EFENDİ bizde ona bagaj havuzu arıyorum bulamadım bu dediğin yerde orijinal bulunurmu
Serviste illaki vardır
Bulunabilir ama bu araçların 15 yaşının üstünde olduğunu unutmayın artık üretilmiyor da olabilir.
Şekil olarak çok fazla girinti çıkıntı yok zaten universal bagaj havuzları iş görebilirÜretimine son verildi, Ben her fırsatta sorduruyorum Gören Mazda’ya belki tekrar üretim bandına sokarlar diye bir ümit. @Oğuzhan acaba bizim bagaj için başka araçla uyan havuz varmıdır ?
Teşekkür ederimŞekil olarak çok fazla girinti çıkıntı yok zaten universal bagaj havuzları iş görebilir
Denemek parayla olmasa böyle bir a3 lü arkadaşımız yok kibana audi a3 hb in ki olacakmış gibi geliyor