Yurtdışından getirilebilir ya da servisten orjinalin fiyatı alınabilir. Çıkma bulma ihtimali de var tabi
Fiyat sizin için önemli değilse vogtland spor yaylar 1.300tl. Coil Ex marka var ne kadar iyidir bilmiyorum 400-600tl arası oynuyor.Merhaba arkadaşlar
1.8 sedan aracıma spor yay almak istiyorum fakat hiç biryerde bulamadım önlerde coil var sakiristain yapımı fakat yol tutuşunu beğenmiyorum ve komple yeni 4 amador alıp spor yay takmak istiyorum nerden bulabilirim? Arkalara takiliyormu bilmiyorum, şuan aracın kafası basın arka kalkık görüntü olarak hoşuma gitmiyor ne önerirsiniz?
Coil ex bizim araca gore stoklarda hiç yok voglant pahalıymış fakat son çare olabilir nereden temin ediliyor arkalarda takiliyormuFiyat sizin için önemli değilse vogtland spor yaylar 1.300tl. Coil Ex marka var ne kadar iyidir bilmiyorum 400-600tl arası oynuyor.
Bursa’da xtreme tuning var internetten iletişim numarasını bulup sorabilirsiniz. En son aradığımda vardı pahalı gelmiştiCoil ex bizim araca gore stoklarda hiç yok voglant pahalıymış fakat son çare olabilir nereden temin ediliyor arkalarda takiliyormu
Onlara sordum zaten elimizde mevcut değil sedi orj yaylarını alıp soğuk pres yapsak nolurBursa’da xtreme tuning var internetten iletişim numarasını bulup sorabilirsiniz. En son aradığımda vardı pahalı gelmişti
Çok yapmıcaksanız(2bakla) sorun olmaz. Hoşunuza gitmezse değiştirirsinizOnlara sordum zaten elimizde mevcut değil sedi orj yaylarını alıp soğuk pres yapsak nolur
Aslında baklasindan vs cok anlamıyorum ama spor yaya gore konuşursak 3.5 veya 4 cm arası basmak istiyorum Aslında çok soğuk press yanlışı değilim amacım aracın viraj kabiliyetini biraz geliştirmek ve konforlu hale getirmek voglant sanırım eliftuning diye bir yer satıyorÇok yapmıcaksanız(2bakla) sorun olmaz. Hoşunuza gitmezse değiştirirsiniz
Ustad ne kadar süre kullandın@gecekondu1910 merhaba bende bir takım spor yay var satılık durumda hb aracımda kullanmıştım ama sedan hb aynı diye biliyorum.
ses vuruntu olmamıştı bende düzgün yollardaki sürüşü çok hoştu
Hatta şimdi depoya gidip bir bakayım dedim ne yapıyorlar
@major35 hasan iyi bilir
o zamanlardan bir foto Ekli dosyayı görüntüle 47837
1,5 2 ay civarı sanırım tam hatırlayamadım.Ustad ne kadar süre kullandın
Kaç santim düşürüyor ?1,5 2 ay civarı sanırım tam hatırlayamadım.
Bu düşmüş halimi yoksa düşmemiş gibi duruyor3 cm normalde ama arkalar 3cm den fazla düşmüştü sanki ölçerek karşılaştırmadım açıkcası atlamışım o zamanlar
aynı açılardan foto bulamadım.bu marka yani votghland tam eşit düşürmüyor diye bazı yazılar okumuştum ama benim gözüme o kdar takılmamıştı o zamanlar daha çok sürüş merakı için almıştım merakımı giderince eskisine döndüm 1050 tl hala anı olarak kaldı bir yerlerimde