Bu soru hangi araç için hocam? konu Mazda 323 BG kısmında o yüzden soruyorum.Farlari saga sola dondurmek icin yanlarda vida var. Yukari asagi nasil yonlendirecegiz? Bilgisi olan var mi?
Anladım araç hb ise (farları açıp kapanan model) farın altında ve üstünde civata var oradan ayarlanıyor tabi ayar civatası bozulmadı ise.Kardeşim, mazda 323 BG aldı. Onun araç için sormuştum.
Evet HB.Anladım araç hb ise (farları açıp kapanan model) farın altında ve üstünde civata var oradan ayarlanıyor tabi ayar civatası bozulmadı ise.
Evet hocam yurtdışından almıştık biz ebay tarzı siteleri kovalamak lazım her zaman satan olmuyor. Sabit alınan bir yer yok yani.Evet HB.
Domestos'un önerisiyle onu hallettik. Teşekkürler.
Ek olarak, yeri değil ama direksiyon simidi de lazım. Spor direksiyon simidi varmış. Ama muayene de sıkıntı oluyormuş.
Bu araçtan birini topladığınızı okumuştum. Belki bilginiz vardır.
Ayar vidaları ile düzelmiyor mu?Konum buraya taşınmış diye tekrar yazıyorum, Farları açılıp kapanan yani 323 hb modelinde şöyle bir sorunum var, Farlar olması gerekenden biraz daha alçak duruyor dolayısıyla far yere doğru bakıyor ve önümü çok çok az gösteriyor. Far plastiklerinden aldım ustada değiştirttim fakat düzelmiş gibiyken aç kapa yapınca 4 5 defa tekrar bozuldu. Sizce ne yapmalıyım?