Ahmed sadreddin
Sessiz
hayırlısı tabii ki. şansıma ben de forumdaki ilanlara hep kontripiyede yakalanıyorum
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Okula erken başlasın diye bir yaş büyüttümFazla bir şey anlatmaya gerek yok sanırım. Şahin Doğanlara 30-40 istenen piyasada fiyat bence de düşük kalmış. @ALPEREN58 abi ben sana sattığımda 99 modeldi araba modelimi düşürdün naptın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada kredi borcum olmasa bankanın yolunu tutmuştum çoktan Kavuşsak ne güzel olurdu
Hayırlısı abi. Ben kapıyı 65 den açardım net.Okula erken başlasın diye bir yaş büyüttüm
Adam telefonda "Usta yaa astinalara göre bu fiyat çok fazla" diyor Senin kavuşmanı çok isterdim dostum
Son durum:
Ekli dosyayı görüntüle 53361
Birkaç kişi aradı. Birkaç kişiden de haber bekliyorum. Hayırlısı bakalım.
Buda bizdenHocam, Rabbim işini gücünü hayırlı bereketli eylesin inşallah.
Millet 5 liralık arabaya 15 lira yazarken, sen 10 liralık arabaya 7 lira diyorsun.
Abi o kadar mutluyum ki Oğuzhan'dan aldığım emaneti gönül rahatlığıyla @Adem Usta 'ya teslim ettim. Oturduk muhabbet ettik çok hoş oldu.Duyduğumda çok şaşırmış bir o kadar da sevinmiştim. İkiniz için de hayırlısı olsun. Gonzi yuvada kalmaya devam ediyor