kadir
Kıdemli Üye
Sahibindende bj kasaya gore cam ruzgarligi takiki birini gordum mesaj attim adam aradi direk bilgi verdi golf 3 yada 4 onler direk oturuyor arka ise biraz islem yapman gerekiyor dedi.bayramdan sonra deniyecem
Sahibindende bj kasaya gore cam ruzgarligi takiki birini gordum mesaj attim adam aradi direk bilgi verdi golf 3 yada 4 onler direk oturuyor arka ise biraz islem yapman gerekiyor dedi.bayramdan sonra deniyecem
Denede bakalım kadir haber bekliyorumAcibademde kunduraci imis caya davet etti mutlaka ziyaretine gidecem
Zaten bir çok yer takımını 70 civarına satıyor çok anormal değil, kaliteli ise.Bir çok 323 var ama benimkine uygununu bulamadım, bide fiyat çok pahalıydı ön iki tanesine 40 tl fiyat çekti.
İyimiş sanki fiyatBir çok 323 var ama benimkine uygununu bulamadım, bide fiyat çok pahalıydı ön iki tanesine 40 tl fiyat çekti.
Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var... Kesin çözüm ise; sanayide biraz vakit harcayarak, aksesuarcıların da kafasını ütüleyerek deneme yanılma yolu ile sonuca ulaşmak bana göre. Gelişmeleri bekliyoruz.slm arkadaşlar 2000 model mazdama cam rüzgarlığı bakıyorum ama bulamıyorum ne kadar alış veriş sitesi varsa baktım ve tarih aralığı uyanlardan sipariş verdim 98-2003 ve 97-2003 96-2003 olarak hiç biri tam olarak uymadı kalıbı alıp taktıran varmı varsa nereden aldı hangi site hangi marka bilgi verirse sevinirim
şu zamana kadar tüm sitelerden 96-2003 98-2003 97-2003 model olarak toplam 7-8 sipariş verdim uymadı hepsini geri gönderdim bakalım bulabilecekmiyim 93 model aracıma hemen bulmuştum ama 2000 modele ne denediysem olmadıMesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var... Kesin çözüm ise; sanayide biraz vakit harcayarak, aksesuarcıların da kafasını ütüleyerek deneme yanılma yolu ile sonuca ulaşmak bana göre. Gelişmeleri bekliyoruz.
İkame ürün bulabilirsin, mesela Corolla felan uyabilir, denemen lazım, sadece 323 olarak bakarsan işin çok zor. Yurtdışı seçeneğine baktın mı hiç, yok mu?şu zamana kadar tüm sitelerden 96-2003 98-2003 97-2003 model olarak toplam 7-8 sipariş verdim uymadı hepsini geri gönderdim bakalım bulabilecekmiyim 93 model aracıma hemen bulmuştum ama 2000 modele ne denediysem olmadı
Yanılmıyorsam Kia cerato rüzgarlığı oluyor. Aksesuarcıya gidip denetin.şu zamana kadar tüm sitelerden 96-2003 98-2003 97-2003 model olarak toplam 7-8 sipariş verdim uymadı hepsini geri gönderdim bakalım bulabilecekmiyim 93 model aracıma hemen bulmuştum ama 2000 modele ne denediysem olmadı
kaç model bende baktım kia aklımdan geçti model uyar gibi gözüküyorYanılmıyorsam Kia cerato rüzgarlığı oluyor. Aksesuarcıya gidip denetin.
model aralığı nedirbu hafta tekrar bakıcam mazdası olan rüzgarlık satan abi hundai era nınkini takmış olmuş diyor parçacı pazartesi gelecekmiş birde o zaman deneyeceğiz birde bende kısmet yok uyar dediği markalar kalmamış elindeki deneyip yanılma yapalım birde benim aklımda toyata avensis var eski kasa onu deniyecem arkadaşım aksesuarcı o bile getirtti olmadı şimdi onun dükkana gidip o dönem cıkmış japon olan elinde ne varsa ver dicem hepsini deniyecek olan olursada buradan resim atarım ama bir bulabilsem
kaç model bende baktım kia aklımdan geçti model uyar gibi gözüküyor
2004-2009 arası olması lazımbu hafta tekrar bakıcam mazdası olan rüzgarlık satan abi hundai era nınkini takmış olmuş diyor parçacı pazartesi gelecekmiş birde o zaman deneyeceğiz birde bende kısmet yok uyar dediği markalar kalmamış elindeki deneyip yanılma yapalım birde benim aklımda toyata avensis var eski kasa onu deniyecem arkadaşım aksesuarcı o bile getirtti olmadı şimdi onun dükkana gidip o dönem cıkmış japon olan elinde ne varsa ver dicem hepsini deniyecek olan olursada buradan resim atarım ama bir bulabilsem
kaç model bende baktım kia aklımdan geçti model uyar gibi gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
model aralığı nedir