Ilhanilhan
Sessiz
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bir hafta sonra adem ustanin yanındayım şehir dışına gidiyorum bugün
TSK ederim oğuzhan
Geçmiş olsun. Boşuna demiyoruz orijinal kapak olmazsa olmaz.Radyatör kapağı ni değiştirince sorun çözüldü herkese teşekkür ederim
Orijinal değil. İşini görür fakat bizim araçlarda radyatör kapağı çok önemli servisten orijinalini almanı öneririm. Başına bir şey gelmediği sürece orijinali en az 20 sene görev yapar ve sürpriz çıkarmaz.Ekli dosyayı görüntüle 21470 Ekli dosyayı görüntüle 21471
Arkadaşlar bu radyatör kapağı japon marka ama orjinal değil sanırsam. İşimi görür mü sizce ? Teşekkürler.
Kardeşim servis orijinal kapağa 160 TL fiyat söyledi, o yüzden bu seçeneği kullanayım ben. Teşekkür ederim.Orijinal değil. İşini görür fakat bizim araçlarda radyatör kapağı çok önemli servisten orijinalini almanı öneririm. Başına bir şey gelmediği sürece orijinali en az 20 sene görev yapar ve sürpriz çıkarmaz.
Japon. Orijinal değil ama yan sanayilerin en iyilerinden biri. Ben yaklaşık iki yıl önce taktım bu kapaktan şuan için bir sıkıntı yok.Ekli dosyayı görüntüle 21470 Ekli dosyayı görüntüle 21471
Arkadaşlar bu radyatör kapağı japon marka ama orjinal değil sanırsam. İşimi görür mü sizce ? Teşekkürler.
Eyvallah kardeşim, ben de bundan sipariş verdim.Japon. Orijinal değil ama yan sanayilerin en iyilerinden biri. Ben yaklaşık iki yıl önce taktım bu kapaktan şuan için bir sıkıntı yok.
Eyvallah Oğuzhan kardeşim, gelen kapak yay kalınlığından dolayı oturmadı. Hondanın kapağı deneyeyim ben.Bar olarak uyum sağlıyor fakat şekil olarak otururmu bilmiyorum ama olursa uygun fiyata orijinal kalitede honda civic radyatör kapağı alabilirsiniz.
Orjinal Honda Civic 2007- Radyatör Kapağı - n11.com
Eyvallah Oğuzhan kardeşim, gelen kapak yay kalınlığından dolayı oturmadı. Hondanın kapağı deneyeyim ben.
Hocam, müadili bir radyatör kapağı buldum İngiltere yapımı , sorun çözüldü. Honda denemedim hiç.Hondanın radyatör kapağını denediniz mi hocam. Son durum nedir?