Yanlış yere açmış olduğun konu mevcut konumuz ile birleştirilmiştir.Merhabalar 2001 model 3.23 aracım var klima açıkken duracağım zaman araba stop ediyor ama klima kapalıyken herhangi bir problem yok. stop etmese bile durdugum zaman sürekli devir dalgalanması yapıyor. Bilgisi olan var mı
Birebir aynı sorunu yaşamaya başladım bu yaz. Adem ustaya gidince onu da soracağım artık..Merhabalar 2001 model 3.23 aracım var klima açıkken duracağım zaman araba stop ediyor ama klima kapalıyken herhangi bir problem yok. stop etmese bile durdugum zaman sürekli devir dalgalanması yapıyor. Bilgisi olan var mı
Vakum kaçağı olma ihtimalide var.Merhabalar 2001 model 3.23 aracım var klima açıkken duracağım zaman araba stop ediyor ama klima kapalıyken herhangi bir problem yok. stop etmese bile durdugum zaman sürekli devir dalgalanması yapıyor. Bilgisi olan var mı
Mesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var.Arac hareket halindeyken özellikle klima acikken yolda kendiliginden tekleyerek stop etmekte ve 10 dakka civarı sonra calismakta.Simdiden herkese tesekkür ederim.
Öncelikle selamın aleyküm benim aracım mazda 323 b6 aracımı çalıştırıyorum belli mesafe gittikten sonra istop edep geri çalıştırmak için basıyorum çalışmıyorum kontrol yaptım bobinden ateşleme çalışmıyor aracı 2 viteste vurdurunca çalışıyor sizce ateşleme modülü olma ihtimali varımdır?
Evet çalışıyorVurdurup çalıştırdıktan sonra stop ettiğinde tekrar marş ile çalışıyor mu?
O zaman modül arızası değil sorunun kaynağı. Isı sensörü sapıtıyor olabilir.Evet çalışıyor
Ama çalışmadığı zaman kontrol ediyorum eteşlemeyi kesiyor bobinden ateşleme çıkmıyorO zaman modül arızası değil sorunun kaynağı. Isı sensörü sapıtıyor olabilir.
Modül olsa hiç çalışmaz diye biliyorum ben, ısı sensörü beyine yanlış bilgi veriyorsa sistem kendini korumaya alıp ateşlemeyi kesiyor olabilir.Ama çalışmadığı zaman kontrol ediyorum eteşlemeyi kesiyor bobinden ateşleme çıkmıyor
Teşekkürler sağolun fikrinizi beyan ettiğiniz için benim aracımda beyin yok karbüratörlü benim aracım yanlızModül olsa hiç çalışmaz diye biliyorum ben, ısı sensörü beyine yanlış bilgi veriyorsa sistem kendini korumaya alıp ateşlemeyi kesiyor olabilir.
Benimkisi bir tahmin sadece.
Tarık usta var orada mazdacı, sanayiye gidecekseniz ustadan ustaya gezmeyin, direk ona gidin.Öncelikle selamın aleyküm benim aracım mazda 323 b6 aracımı çalıştırıyorum belli mesafe gittikten sonra istop edep geri çalıştırmak için basıyorum çalışmıyorum kontrol yaptım bobinden ateşleme çalışmıyor aracı 2 viteste vurdurunca çalışıyor sizce ateşleme modülü olma ihtimali varımdır?