HAKAN24
Katılımcı
Arkadaşlar aracım 1.5 99 bj sedan kasa. Aracı ilk çalıştırmada özellikle kalorifer açıkken aracın içini yoğun bir benzin kokusu alıyor. Aracın dışında ise yine ön kaputa yaklaştığımda benzin kokusunu alıyorum. Hortumları her seferin de kontrol etmeme rağmen bir sızıntı yada terleme göremiyorum. Egzozcu da egzozda kaçak olmadığını söyledi. Biraz ayak üstü baktı gerçi. Yine aracın arka koltuğunu söküp benzin deposunun şamandıra kısmını inceledim fakat orda da en ufak bir terleme yoktu. Zaten koku ön taraftan geliyor. Koku araç rolantide çalışırken daha belirgin.
Araca her binen benzin kokuyor demesi biraz can sıkıcı açıkcası. Belli bir km sonra ise koku falan tamamen kesiliyor ta ki stop edip tekrar çalıştırana kadar. Acaba böyle bir durumla karşılaşıp sorunu çözen arkadaş varmı. Teşekkürler.
Araca her binen benzin kokuyor demesi biraz can sıkıcı açıkcası. Belli bir km sonra ise koku falan tamamen kesiliyor ta ki stop edip tekrar çalıştırana kadar. Acaba böyle bir durumla karşılaşıp sorunu çözen arkadaş varmı. Teşekkürler.