murat kurt
Sessiz
aracı aldığım hocayı aradım polen filtresi koymamislar araca direk havalandirmaya bağlıymış. polen filtresi masrafından yırtmışımMurat abi senin klima sonradan takıldığı için sistemi incelemek lazım
aracı aldığım hocayı aradım polen filtresi koymamislar araca direk havalandirmaya bağlıymış. polen filtresi masrafından yırtmışımMurat abi senin klima sonradan takıldığı için sistemi incelemek lazım
O nasıl oluyor?aracı aldığım hocayı aradım polen filtresi koymamislar araca direk havalandirmaya bağlıymış. polen filtresi masrafından yırtmışım
99 model 323 1,5 klimalı da oyle bir kelebek vida yok napmak lazım
valla hic bir fikrim yok serviste oyle soylemisler benim arabada suan polen filtŕesinin oldugu yer fotodaki gibiO nasıl oluyor?
Murat Beydeki aracin eski sahibi benim.O nasıl oluyor?
Torpidonun arkasindaki sungerimsi filtre kabin filtresi muhtemelen. Torpidoyu cikarin. Hava sirkulasyon dugmesini saga sola cekin. O filtrenin hareket ettigini gorursunuz.evet herhangi bi vida yok. torpidoyu açıyorsunuz. kenarları içe bastırarak çıkarıyorsunuz. benim araç klimasız polen filtresi var. polen filtresi bu Filtre, kabin havasi
Murat Beydeki aracin eski sahibi benim.
2009 da araci aldigimda, filtreler,kayislar,yaglari degistirmek icin Akhisar Mazda Servisine goturdum.
Liste geldi. Polen filtresi listesi yoktu.
Sordugumda usta, "Araca sonradan klima baglandigini ve filtreden gecirmeden sisteme direk baglandigini" soyledi. Istersem takabileceklerini de ekledi.
Ben biraz kullanayim problem olursa gelirim dedim. Yaklasik 8 sene kullandim Sogutma koku gibi problem olmayinca gitmedim.
Torpidonun arkasinda sungerimsi kabin filtresi var sadece. Hava sirkulasyonunu iceri disari aldiginizda, o filtre acilip kapaniyor.
Demek ki hiç üzerinde durulmamış yanlışlık giderilmemiş. Söyledik bakalım Mazda distribütörlüğüne. Aklıma şöyle birşey geliyor: zamanında bizim 323' ler klima opsiyon olarak Türkiye'ye geldi. Bununla alakalı sistem güncellemesi 18 yıldır yapılmamışBenim astinadada öyle idi klima kayışı ve polen şasede gözükmüyor idi.
Murat bey, kazasiz gunlerde gule gule kullan. Iyi dileklerin icin de ben tesekkur ederim.valla Hocama ne kadar teşekkür etsem az . Ben arabayı sattım bundan sonrası bana ne diyen insanlardan çıkmadı. 3 ay oldu yaklaşık ne zaman arabayla ilgili merak ettiğim bişi olsa sorabiliyorum ve yanıtınıda alabiliyorum. İyi bir insan dan iyi bir araç aldığıma seviniyorum. burdan da kendisine TEŞEKKÜR etmek istedim...