Evlenmeni 4 gozle bekliyorum
Ovvv tamam Kado design bir şey demedimEvlenmeni 4 gozle bekliyorum
Ovvv tamam Kado design bir şey demedim
Otomatik araç kullanmadım sayılır ama İngilterenin bir mazda forumunda mazdanın 2003 e kadar olan otomatik şanzımanlarının başarısız olduğunu söylüyordu bi teknik uzman. Geçmiş zaman neden böyle söyledi unuttum sadece aklımda kalan bu. Dediğim gibi benim tecrübem yok sadece öyle okuduğumu hatırlıyorum.
1.5 ZL Motor Adem Ustamın dediği gibi LPG konusunda biraz sıkıntı. Mümkünse benzin ile kullanmalı. Zaten tüketimi oldukça iyidir.
Bilgiler için teşekkürler Adem ustam.
Bende mazda 323 2003 otomatik vites buldum satılık araç sahibi ile konuştum yolda sollama yaparken şanzımanda sıkıntı yaşamış yaptırmış mazda 2003 manuel bulmakta çok zor
Benim araç 1.5 motor benzinli aldım Aydın merkezden Özellikle tavsiye üzerine Lpg Aydında Kaykallar kardeşlerde taktırdım İtalyan tartarini çok iyi gercekten süper düzenli bakımlarını yaptırıyorumda benzin den lpg gectını anlamıyorum gidişi süper yanlız atiker den uzak durum derim sıkıntı yapıyor
Ben Lantis 1.8 otomatik kullandım. Ne yaktığını pek bilmiyorum, ama pek seri gelmedi. Vites geçişleri de hissettiriyor.[member=4]kadir[/member] bir önceki kasada 1.8 otomatik var. Lantislerde de var.
Malumunuz 1.6 otomatik 323 sahibiyiz. Sorumuz şu:
Hold tuşuna basarak vites düşürüp aracı yüksek devirde kullanabiliyoruz. Arada sırada bu yöntemle 6 bin devire kadar çıksak şanzıman açısından sıkıntı olur mu?
Arabanın şehiriçi kullanımından kaynaklı ölü toprağını atmak için Veli abi. Bir de ara sıra motorun sesini duymak için tabiAbartmadıktan sonra, aracı ezmedikten sonra hiç bir şey olmaz hocam...
Şanzıman yağı yeni değişmiş. Kaç km sonra yeniden değiştirmek gerekir?Sorun olmaz. Şanzıman yağının ne zaman değiştiğini bilmiyorsanız mutlaka değiştirin.
50 binde değiştirmekte fayda var.Şanzıman yağı yeni değişmiş. Kaç km sonra yeniden değiştirmek gerekir?