Sayak1919
Sessiz
ARKADAŞLAR DÜN Bİ MİSAFİRLİĞE GİDERKEN ÇUKUR ÇIKTI KARŞIMA KAÇAMADIM MALESEF HIZLI Bİ ŞEKİLDE GİRDİM ÇÜNKİ YOL TEK ŞERİTTİ EVE GERİ DÖNERKENDE Bİ SES FARKETTİM SOL ÖNDEN TAK TAK DİE SES GELİYORDU ACABA ÖNEMLİ BİŞEY OLMUŞMUDUR
[member=652]Sayak1919[/member] hocam geçmiş olsun öncelikle... Ciddi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama aks da sorun olmuş olabilir kanaatindeyim...ARKADAŞLAR DÜN Bİ MİSAFİRLİĞE GİDERKEN ÇUKUR ÇIKTI KARŞIMA KAÇAMADIM MALESEF HIZLI Bİ ŞEKİLDE GİRDİM ÇÜNKİ YOL TEK ŞERİTTİ EVE GERİ DÖNERKENDE Bİ SES FARKETTİM SOL ÖNDEN TAK TAK DİE SES GELİYORDU ACABA ÖNEMLİ BİŞEY OLMUŞMUDUR
benim de arka taraf tık tık vuruntu geliyor, fişeklerden geliyor galibaArkadaşlar benim arabanında arka tarafından karyola gıcırtısı geliyor kasis ve çukurlarda iki haftadır. Arka tarafı elle sallayıncada geliyor ama tam olarak çıkaramadım sesin kaynağını. Amortisör kuleleri mi ? yoksa viraj demirinin lastikleri mi sebep acaba
Amortisör bozukArkadaşlar benim arabanında arka tarafından karyola gıcırtısı geliyor kasis ve çukurlarda iki haftadır. Arka tarafı elle sallayıncada geliyor ama tam olarak çıkaramadım sesin kaynağını. Amortisör kuleleri mi ? yoksa viraj demirinin lastikleri mi sebep acaba
desene 350 +100 = 450 en az gitti.Amortisör bozuk
Maşallah herkesin aracından bir gıcırtı geliyor ;D geçmiş olsun herkese çukurlara yavaş girin guzuları üzmeyin!
Amortisör ü tamir de ettirebilirsin. Hem hepsini değiştirmeyede gerek yokHangi birine yavaş gireceksin Yakup. Kenardakinden kaçsan ortadakine düşüyorsun. İki hafta önceki diyarbakır gezim sırasında gelmeye başladı ses. Bolca iniş çıkış ve bozuk yol olunca arabanın esnemeyen yeri kalmadı.
İstanbul ve ankarada yapan yerler vardı kısmetse önümüzdeki ay o taraflara gidince baktırırım amortisörlerede.Amortisör ü tamir de ettirebilirsin. Hem hepsini değiştirmeyede gerek yok
Lastiklere değiyorsa ya lastik uyumsuzdur. Yada yayda sorun vardır. Amortisörle alakası yok.arkadaşlar benim arabamda da arkaya 3 kişi oturunca bir kasisten geçerken araba yaylanıyor ve arka lastiklere sürtüyor amortisörlerin değişmesi gerekir mi sizce?
lastik ebadım 205*55*16 biraz büyükçe ama sürtünmeye sebep olacak bir ebat mıdır? biraz daha sert bir yay ile sorunu giderebilir miyim?