İlahi abi... Aklıma Cem Yılmaz'ın turist/taksici esprisi geldi...Kemal abi çay parasını çıkartmış neyse hayırlısı olsun güle güle kullanın..
Naim abinin dediği çay parasını geçmiş bu harbidenİlahi abi... Aklıma Cem Yılmaz'ın turist/taksici esprisi geldi...
0.45 saniye
https://www.youtube.com/watch?v=ibCvSksNvjg
Nokian hakkında ne bir bilgi ne bir reklam var ? Aslında Bülent abi beni bu konuda aydınlatabilirsin ? Continantel ContiPremiumContact 5 195/55/R15 85V düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilir misiniz ?Nokian
AA değerleri yakalayan lastik arayışına girdim ama sanırım yok. Nokian kış olarak fevkalade diye duydum. Yaz alacağım bilgim yetersizdi. Aydınlandım, teşekkür ederim. Sanırım Continantel veya Michelin alacağım.Nasıl bilgi mesela, Nokian kışlık konusunda tartışmasız bir numara ama yazlıkta en iyisi değil, ebata göre etiket değerleri her markada değişmekte. Son dönemlerde yaptığı iyileştirmelerle de yazlık konusunda f/p olarak rahatça tercih edilebilir halde şuan, Line serisi tatminkar bence, ıslak zemin ve sessizlik performansı gayet iyi, aldım pişman oldum diyen duymadım. Enes in 18" ebatlı Nokian lastiğinde çatlamalar oldu, distribütör hemen sıfırıyla değişti. Fiyat sorun değilse Conti ve Michelin yazlıkta hala ilk tercih olabilir.
Üstadım bu AA CA kaliteye göre mi ebata göre mi etiketlendiriliyor ?Senin ebatta AA zor bulursun, BA CA var sanırım, fiyata göre tercih yapabilirsin evet
Kaliteye göre değil de kullanım amacına ve ebata göre değişiyor tabi, örneğin kış lastiğinde yapısından dolayı yakıt verimliliğini A ya da B görmek zordur.Üstadım bu AA CA kaliteye göre mi ebata göre mi etiketlendiriliyor ?
Continantel mi ?Astinama weatherproff serisi almıştım kışa girerken. Ben gayet memnun kaldım. Dört mevsim lastik yalnız.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncel fiyat 2017 üretim: 330 ₺195/55/15 de lastik fiyat aralıklarının arası çok uçuk çünkü bu ölçünün üretimi az bu yüzden fiyatı seni üzmeyecekse continantel tabiki iyidir @skyline_323F GT abim,
1 ay önce kapı 190 tl den açılıyordu şimdi sezon açıldı yine bakmak lazım