626 aracımda göstergelerdeki bazı lambalar geçtiği için, hazır da açılmışken gösterge ampullerinin hepsini değişmiştim. Elektrikçi eski ampullerin kafasındaki yeşil şapkaları yeni ampullere takıp işi halletmişti.daha önce gösterge panelini söken oldumu benim aracımdada ışıklardan bazıları yanmıyor söküp ampüllerin tamamını yenilemek istiyorum sanırım t10 ampüller kullanılıyor
Hani resimler ? Before / After626 aracımda göstergelerdeki bazı lambalar geçtiği için, hazır da açılmışken gösterge ampullerinin hepsini değişmiştim. Elektrikçi eski ampullerin kafasındaki yeşil şapkaları yeni ampullere takıp işi halletmişti.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
626 gitti yerine hasreti kaldı bir tek.Hani resimler ? Before / After
323 bj kasa ön konsol ısıtma soğutma anahtarlarını bulunduğu bölümün arkasında 2 adet küçük ampül bulunmakta bunların üzerinde yeşil silikon tarzı bişe var ve yeşil ışık veriyor ampüllerden birisi kesildi yenisi aldım ama üzerinde yeşil malzeme olmadığından sarı ışık veriyor, üzeri yesil malzemeli ampül nerden nasıl temin edebilirim?
323 bj kasa ön konsol ısıtma soğutma anahtarlarını bulunduğu bölümün arkasında 2 adet küçük ampül bulunmakta bunların üzerinde yeşil silikon tarzı bişe var ve yeşil ışık veriyor ampüllerden birisi kesildi yenisi aldım ama üzerinde yeşil malzeme olmadığından sarı ışık veriyor, üzeri yesil malzemeli ampül nerden nasıl temin edebilirim?
Yada ikisinide degistir yesil kagit parcasi falan koy onune ama yanarmi acaba
O kısmı sökerken bence kesinlikle eğik uçlu bir tornavidaya ihtiyaç var. Eğer yoksa işe hiç girişmemek lazım. Teyp kısmını söküp, parçaya komple asılınca yerinden çıkıyor ama aşağıda yer alan 2-3 tane vidayı sökmek dediğim malzeme olmadan çok çok zor. Belki kolay yolu vardır, fakat ben öyle yapmıştım. Sökerseniz yine normal sarı ampül takmanızı öneririm. Ben led ampül takmıştım, bir süre sonra göz kirpmaya başladı.
Rica ederim. Z tipi tornavida işinizi görür. Gerisi biraz cesaret, tak sök vs.Teşekkürler.
Açmış olduğun konu buraya taşınmıştır.Merhaba arkadaslar araç 1999 model 1.5 motor astina ;
Gosterge panelindeki isiklari yenilemek istiyorum. Panelde kac adet t5 ve kac adet t10 ampul oldugu hakkinda bilgisi olan ve gecmis donemlerde farkli deneyimlerde bulunup degerlendirmerini paylasan arkadaslarimiz olursa memnun olurum.