Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamün aleyküm aracım 99 model 323 enjektör kütüğünün bi ucundan benzin damlıyor diğer ucu geri dönüşüm valfi böyle bir durumla karşılaşan varmı çözüm,önerileriniz nelerdir yardımlarınızı bekliyorum...
Bu soruna lpg neden olmuş olabilir. Diyeceksin nasıl? Lpg kullandığın zamanlarda benzin hattında sürekli basınç oluyor zamanla bu basınç bir yerden su koyuveriyor. Yoksa o parçanın bozulması çok çok zor. Bu sebepten lpg kullananlara tavsiyem lpg de iken benzin pompasını durduran bir sistem taktırsınlar. Çıkmasına bakacaksın yurtdışı çıkma sıfır alternatifini de değerlendir bazen çok komik rakamlara gelebiliyor.
sorun kütük değil benzin basınç valfiymiş çıkması 400 ila 25o arası fiyatlarda ..Ama ben kütüğü komple söktüm basınç valfinin altında olması gereken vida yoktu ya allah bismillah deyip oraya göre vida bulup sıvı conta ile montaladım çok güzel oldu taş gibi