O parça sadece devirle ilişkili değil diye biliyorum. Belli devir ve ısılarda ecu tarafından açılıp kapatılıyor. Oyüzden 4000 devirde niye açmadı diyemeyiz. Üstünde vidası varmı? Eğer varsa sıkışıklığı onla giderilebilir. Foto atarsanız daha iyi olur.
bu konu ile ilgili bir kaç gün önce telefondan cevab attım gelmedi galiba kontagı açtıgın zaman clok diye selenoid valfler ses yapar bu şekilde çalışıp çalışmadıgını anlarsın clok sesi gelmiyor ise bunun dışında kontrol lanbası ile kontagı açtıgın zaman her iki seleneid valfe artı ceyran geliyormu bakın geliyor ise seloneit leri aküden ceyran vererek artı eksi olarak clok diye ses yapar saglammı degilmi anlarsın bu şekilde kontrol edin
artı eksi verdiginiz zaman çalışıyor ise sistem de elektiksel sorun var demek artı ve şase uçlarını kontrol edin bur da sıkıntı var ise sorun tesisat bunu elektirik işinden anlıyan bir ustad dan yardım alarak yapın yoksa anlıyamassınız
heyer artı şase ceyran var valfler direk ceyran verince çalışıyor hortumlar ters olmasın küçük bir ihtimal sigorta tablasındaki sigortaları kontrol edin
sigorta tablası çatırda dı diyorsunuz bence fazla çatırdamadan işi bilen bir mazdanın elektirk tesisatından anlıyan bir usdat bulun bu konu ile ilgili destek alın ...
En mantıklı olanı da bu bence...Adem bey musayit olunca sizi yarin ziyaret etmek isterim
Kesinlikle doğru kararAdem bey musayit olunca sizi yarin ziyaret etmek isterim
Rahmetli babam derdi iki ekmeklik unun varsa git firinciya adam gibi bir ekmek yaptir iki ekmeklik ununu mundar ettirirsin yoksa!Yasim oldu 41 hala ögutlrini dinlerim.Meslegim bu konulara yabanci degil aslinda(elekturonik otomasyon ELO elokturonik netten urunlerimize bakabilir temini konusunda yardimci olabilirim her turlu zaman vede guc roleleri konvektor konjektor invektor v.b.) yinede uzman yardimi sart.Mazda=Adem usta biz mazda severler icin bulunmaz bir rehperdir
Yani ustam diyor ki saat gibi yapar teslim ederiz, mütevazi ustam benimtşk ederim elimizden geleni yapmaya çalışırız ..
Adem Usta candır... Keşke her ilde Adem Usta kadar olmasa da; üçte biri kadar bilgili ve yetenekli ustalarımız bulunsa...Bu gün adem ustanin yanina gitmek nasip oldu çayıni içip güzel sohpet etme fırsatımız oldu tabi bu arada bizim selonoit probleminide halletmiş oldu
Hepimize selami varEkli dosyayı görüntüle 6454
Hepimize selami varEkli dosyayı görüntüle 6454