Herkes çeksin atsın da izleyelim 0-100 ler güzel oluyormuş
Mustafa abi senin bir önceki 1.8 familia nın kapak sökülüp bazı işlemler yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam O araçta ekstra bir şeyler vardı sanki
Sağlam gitmiş ama o devirde motorda her türlü sorun çıkabilir kucağa almakta var motoruhttps://www.facebook.com/video.php?v=157423117978&set=vb.757777978&type=3
Zamanında devir kesicisini iptal ettiğim 94 model bmw 320i
4. vites tahminen 9 bin devir çeviriyordu
Yalnız sessizde dinlerseniz sevinirim biraz argo konuşmuşuz
O kesiciyi iptal edecem diye 100tl para harcadım. Doyamadan 5 gün sonra arabayı sattıydım. Alıcı naptı artık bilmiyorum. Bende 1 ay dursa motor kesin pert olurduSağlam gitmiş ama o devirde motorda her türlü sorun çıkabilir kucağa almakta var motoru
O kesiciyi iptal edecem diye 100tl para harcadım. Doyamadan 5 gün sonra arabayı sattıydım. Alıcı naptı artık bilmiyorum. Bende 1 ay dursa motor kesin pert olurdu
Gerede-Ankara otobanı rampa aşağı 150hp bir makina başka türlü 200'den sonra o şekil hızlanamaz abi Video sonundaki hız kesme riskli oldu. 3 şerit o hızdaki manevra için dolu viraj içinde emniyet şeridine attılar beniİbrenin 200'den sonra hızlanması hayret verici, sanki 20'den hızlanıyor mübarek...
Evet öyleydi ama önemi yok.
Hatta senin açından düşünülürse daha da kötü bir durum.
Çünkü PiGme'nin standart hali, öncekinin oynanmış halinden daha iyi
Ayrıca, öncekinin baskı-balatası Valeo markaydı. Bunda paraya acımadan orijinal parçaları Mazda'nın Belçika deposundan getirtip aldım
Evet yeşil ördek mustafa abinindiAbi zamanında sende yeşil ördek varmıydı ? yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum ?
Evet yeşil ördek mustafa abinindi
Bülent (uyumsuzelement) abide üye forumaO zaman uyumsuz element abiyi de bulmak gerek
Mustafa abi selamlar