Ne kara süre veya km rodaj olacak peki. Motor açma olayı falan bu arada verdiğiniz çok değerli bilgiler için Allah razı olsun
Bu arada masraflarımız ve ödemem. 3000 ₺ ye hallettik bakalım hayırlısı.
Yağ değişiminden sonra hemen hemen rodaj tamamlanmış olur, zaten usta bu konuda yardımcı olacaktır...
Allah güle güle kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin, serbest piyasa ekonomisinde fiyat tartışılması bana göre yersiz olduğu için hayırlı olsun demek düşer...
Ne kara süre veya km rodaj olacak peki. Motor açma olayı falan bu arada verdiğiniz çok değerli bilgiler için Allah razı olsun
Marka tavsiye edemem açıkçası bende işime ne gelirse onu kullanıyorum. 5 binde değişeceğiniz için yarı sentetik iki kez değişince tam sentetik parasına geliyor. Yağ sürekli yeni kalmış oluyor benim olaya bakış açım bu. Tam sentetik olsada 10 binde su gibi oluyor.
Lpg li olanlar için 10-40 deniliyor genelde. Ben bende lpg yok. 10-30 kullanıyorum kışın 5-30. Önümüzdeki hafta Mobil 5-30 koyacağım.
Mevsimin de etkisini baz alırsak bana en uygun nedir? Çünkü burada kışlar sert biraz yazlar da kuru sıcak tipik karasal.5-30 o yaştaki araca ince gelir, mobil 1 new life 0-40 dene, eksiltme çok olursa 5-50 denersin. yarı sentetik olarak 5-40 olabilir.
Mevsimin de etkisini baz alırsak bana en uygun nedir? Çünkü burada kışlar sert biraz yazlar da kuru sıcak tipik karasal.
Sanayideki ezber mantığına pek güvenmiyorum yeni de motor yaptırdım malum düzgün bakalım derdindeyim