ogzhn38
Katılımcı
Öncelikle hayırlı bayramlar abiler, geçtiğimiz günlerde yağ eksiltme sıkıntımı dile getirmiştim ancak pek emin olmama durumum vardı. Ankara' ya seyahat edip dönüşte yağı kontrol ettim yine low seviyesine inmiş. Hala inanamadım ekledim 1 lt. Daha Yozgat'a gittim geldim yine eksiltme 1 litreye yakın. Bayramdan sonra kesin olarak sanayi yolu gözüktü.
Şikayetlerim
Yüksek devirlerde yağ kokusu, kesiciye gelmeden 500 devir civarı önce motorda öksürme, sabah ilk çalıştırmada yağlamayı bekleyip gaz yapınca beyaz duman atma, motorun sesli çalışması yani şıkırtılı gibi.
Epey uzattım konuyu kusuruma bakmayın. Şimdi ne yapmam lazım ustamı aradım sekman diyor açıp görmek lazım belki komple rektifiye diyor sıkıntı büyük. Allah sonumuzu hayretsin.
Şikayetlerim
Yüksek devirlerde yağ kokusu, kesiciye gelmeden 500 devir civarı önce motorda öksürme, sabah ilk çalıştırmada yağlamayı bekleyip gaz yapınca beyaz duman atma, motorun sesli çalışması yani şıkırtılı gibi.
Epey uzattım konuyu kusuruma bakmayın. Şimdi ne yapmam lazım ustamı aradım sekman diyor açıp görmek lazım belki komple rektifiye diyor sıkıntı büyük. Allah sonumuzu hayretsin.
Son düzenleme: