- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
İşaretlenen hortum ile ikinci kelebeğin bir ilgisi yok. Daha önce sorulmuştu sanırım o hortumdan benzin buharı tahliye ediliyor
Daha önce konusu geçti benzin buharı tahliye hortumu olduğu ucunun boşta olduğu yazıldı.Ekli dosyayı görüntüle 37685Ekli dosyayı görüntüle 37686Ekli dosyayı görüntüle 37687 Gelmiş geçmiş dünyanın en karışık mazda karbüratöründen herkese selam bu boştaki hortum aracın orjinalinde var ama işlevi nedir bilen var mı, boştaki ucundan üfleyince hava gitmedi bu arada
Oguzhan bey benzin buharı tahlıye hortumu orda var o ayrı galiba şimdiki atacağım fotografta onu işaretliyecegım. Galiba benim dedıgım klima rolantı müşüründen geliyor o nereye takılır bilginiz varmı.Daha önce konusu geçti benzin buharı tahliye hortumu olduğu ucunun boşta olduğu yazıldı.
Arkadaşlar otomotik jıklem arızalıydı karbüratörü söktüm bu işatetledıgim hottumun boşta oldugunu anladım ne hortumu nereye takılması gerekiyor bilen varmı acil yardım. Ekli dosyayı görüntüle 38902Ekli dosyayı görüntüle 38903Ekli dosyayı görüntüle 38904
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oguzhan bey benzin buharı tahlıye hortumu orda var o ayrı galiba şimdiki atacağım fotografta onu işaretliyecegım. Galiba benim dedıgım klima rolantı müşüründen geliyor o nereye takılır bilginiz varmı.
Fotodan vakum hortumlarının nereye takıldığına bakabilirsiniz.anladım saolun fotoları bekliyorum. otomatik jikle çalımıyor. ilk çalıstırmada motoru biraz ısıtmazsam stop ediyor. otomatik jikle de mi vakumlu sistem
Ekli dosyayı görüntüle 11370
bi abim bu fotoyu gönderdi saolsun. vakum hortumlarının şeması. klimalı araçların bağlantısı. umarım faydalı olur. yerlerini motorda bulabilirsem)