individual
Sessiz
çok başarılı bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. bizleri de bilgilendirmiş oldunuz. O0
teşekkür ederim. adamlar işi iyi biliyor ve baya yardımcı oluyorlar tavsiye ederim O0Ellerinize sağlık çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Tamda kapı fitili ararken yazdıklarınız çözüme kovuşturdu beni. Bugün ilk fırsatta firma ile bende görüşüp temin etmeye çalışacağım. Teşekkürler
teşekkür ederim. adamlar işi iyi biliyor ve baya yardımcı oluyorlar tavsiye ederim O0
Hocam elinize sağlık.evet arkadaşlar kaldığıöız yerden devam edelim
fitiller kapıları biraz kasmıştı. aldığım yer fitilleri kesmeme rağmen bana biz malımımızn arkasındayız deyip yeni ama daha kaliteli fitil verdiler. biraz daha yassı ve oturaklı bir fitil bu.
Konu sahibi @Kazasker uzun zamandır buralarda değil maalesef. Sağlam özletti kendisini.Hocam elinize sağlık.
Birşey sormak istiyorum.kapi eşşikligindeki plastik kaplamalar var ya oraya fitillerinasil yaptınız onu çok merak ediyorum.fotoğrafla gosterebilirmisinz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En kısa zamanda dönmesi dileği ileKonu sahibi @Kazasker uzun zamandır buralarda değil maalesef. Sağlam özletti kendisini.
O kısma fitil olmaz. Kapı eşiğinin sağında ve solunda biter fitiller. Kapı eşiğindeki plastik kaplamanın altına hafifçe sokulur uçları.Hocam elinize sağlık.
Birşey sormak istiyorum.kapi eşşikligindeki plastik kaplamalar var ya oraya fitillerinasil yaptınız onu çok merak ediyorum.fotoğrafla gosterebilirmisinz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
slm geçen günü bahsi geçen firma ile konuştum bagaj fitili için benim de bagaj su alıyor bu sebepten aradım firmayı yerde bana yakın b.paşada ürün nasıl kalite bakımından çünkü bir yerde daha var biri 59 tl biri 90 tl ben 90 lık tan yana kullanmak istiyorum tercihimi kalite de aynı ise bir de neden 90 tl vereyim diyorum sence hangisi ni almak lazım ben senin aldığın yerden almak istiyorum sende tavsiye edersenbu gün birkaç firmaya gittim. üretici ve toptan dağıtıcı firmalara. ürünlerini inceledim. içlerinden bir firma toptancısı hoş muhabbet ve sıcakkanlılıklarıyla beni cezbettiler. gayette hoş karşıladılar. önce benim aracı incelediler. mevcut fitilleri test ettiler ve kalitesine baktılar. ebatlarını ölçtüler.kapı kapanınca oluşan boşluğu ölçtüler. kapı kapanınca kasmasın diye et kalınlığını ölçtüler, baya profesyonelce yaklaştılar. hatta kendileri takıyorlar ürünü ama ben işin ameleliğini sevdiğimden elletmedim ellerinde tüm markaların orjinal ve yan sanayi tüm ürünleri mevcut. hatta metre hesabı ile satılan bile var.
Kendisi en son 1 sene önce görüldü buralarda umarım cevaplar. Özelden mesaj yazarsanız mail giderslm geçen günü bahsi geçen firma ile konuştum bagaj fitili için benim de bagaj su alıyor bu sebepten aradım firmayı yerde bana yakın b.paşada ürün nasıl kalite bakımından çünkü bir yerde daha var biri 59 tl biri 90 tl ben 90 lık tan yana kullanmak istiyorum tercihimi kalite de aynı ise bir de neden 90 tl vereyim diyorum sence hangisi ni almak lazım ben senin aldığın yerden almak istiyorum sende tavsiye edersen
ok saolKendisi en son 1 sene önce görüldü buralarda umarım cevaplar. Özelden mesaj yazarsanız mail gider