- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bize sormana gerek yok o zaman kolay gelsinYok öyle hemen değiştirmem,önce anlayıp test etmeye çalışıyorum
Bize sormana gerek yok o zaman kolay gelsinYok öyle hemen değiştirmem,önce anlayıp test etmeye çalışıyorum
Sedat kardeşim tabi ki önce anla sorun nerde neymiş bunu bilmek çok güzel ama sen kendi başına yapa bileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorm.form da ki arkadaşlar bile araçlarmızı öyle önüne gelen ustaya götürmememizi tavsi ye ederken sen kendin uğraşacağıni söylüyor şun.bence fazla kurcalamadan sağlam bir usta bulup göstermen de fayda var aksi takdirde yapıl imkanı olan yerde daha büyük sıkıntı çıkıp iş çıkmaza gire bilir.tabi ki son karar senin.Yok öyle hemen değiştirmem,önce anlayıp test etmeye çalışıyorum
abi yok yanlış anlaşılmışm galiba ben sadece her bi yoruma göre çat diye parça değişemem diye dedim onu,yani o parçanın değişeceğine usta mantıklı bişey söylese veya sizden kesin net bişey alsam değişirim anlamında dedim test etmem derken yani açıp bakmam anlamında değil,mesela musluk demişlerdi musluklara bakma şansım oldu ve ondan olmadığını anladım ama her parçayı arızayı bakma anlama ihtimalim yok,sizin yorumlarınz çok değerli,böyle farklı kişilerden farklı bakış açılarıyla en sonunda çözüme ulaşılabiliyo,yarın elektrik ustasına zaten gidicemSedat kardeşim tabi ki önce anla sorun nerde neymiş bunu bilmek çok güzel ama sen kendi başına yapa bileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorm.form da ki arkadaşlar bile araçlarmızı öyle önüne gelen ustaya götürmememizi tavsi ye ederken sen kendin uğraşacağıni söylüyor şun.bence fazla kurcalamadan sağlam bir usta bulup göstermen de fayda var aksi takdirde yapıl imkanı olan yerde daha büyük sıkıntı çıkıp iş çıkmaza gire bilir.tabi ki son karar senin.
çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,vaktinizi ayırdığınz için.Ama biraz yorulmuş bakılmamış bir araç almış olduğmu düşünüyrum problem çok..yoksa eski sahipleri benim gibi olsalr böyle olmazdı bu araç. ben kullandğm tüm arabaları hep böyle eksikliği olduğunda kontrol ettirip yaptırmışmdır elimden geldiğince ama şuan mazdanın usta görmesi motor anlamında zor,çünkü imkanım bayağı kısıtlı maddi olarak..o yüzden size sorup herşeye rağmen motoru açtırmamı tavsiye eder misinz yani açtırmazsam masraf 1'den 3'e çıkar mı anlamında da tecrübenzi almak istedimİşinin Ehli olan bir elektrikçi; ateşleme ve elektrik sistemi ile kalorifer sistemi kontrol ederek; Şarj dinamosu sağlam mı? Kalorifer tesisatı normal mi? Termostat faal mi? Marş dinamosu sağlıklı mı? Silecek sistemi faal mi? Farlar ve parklar ile ikaz ışıkları tam mı? Arka cam rezistansı çalışıyor mu? Test edecek ve gerekli işlemleri yapacak...
Motor ustası da, beyaz dumanın sebebi ile genel anlamda motor aksamını kontrol edecek ve eksiklikler varsa tamamlayacak... Lpg ustası en nihayetinde gaz ayarını yapacak.
Bunları yapmadan biz buradan ne yazsak, sen ne yapsan boş görünüyor. Keşke imkanımız olsa da; online olarak araç bakımı yapıyor olabilsek... Bizler ancak tecrübelerimiz ışığında forumda bir birimize yardımcı olmaya çalışıyoruz şimdilik.
Sedat kardeşim yanlış anlamani istemem ama forum gereği büyük harfler le mesaj yazmak yasak tekrar söylüyorum yanlış anlaşılma sin.SANAYİYE GİTTİM TEMİZLEYEN ADAM DA DEDİ:BUSENE 100 ARAÇ YAPMIŞIMDIR HİÇ SIKINTI ÇIKMADI DEDİ.PEKİ BÖYLE ESKİ 93 MODEL TEMİZLEDİNZ Mİ DEDİM OOOOHOOOOO DEDİ NE ARAÇLAR TEMİZLEDİM ABİ DEDİ,AMA YİNE DE GARANTİ VEREMEZ TABİ PATLAR PATLAR BELLİ OLMAZ.şİMDİLİK ARACI DENİCEM EĞER ÇOK ÜŞÜRSEM GİDERİM ARTIK.
PEKİ SİZ TEMİZLETMEDEN ÖNCE SICAK ÜFLEME NASILDI ILIKMIYDI? ŞİMDİ NASIL? GİRİŞ SICAK ÇIKIŞ SOĞUK MUYDU SİZN BAŞTA
Sıkıntı yok kardeşim ben de de aynı şeyler oldu biz de çok uyarı aldık ama alıştık. belki bize basit geliyor ama inan yönetici arkadaş lar için sıkıntı oluyor cunki mesajlarmızi düzeltmek zorunda kalıyor lar ve bizim yüzümüz den vakitleri boşa gitmiş oluyor ve bizim buna hakkimz yok.çok özür diliyorum haklısınz ya ben alışamadım sanırım bu kurala dikkat edemedim dur küçük harfle tekrar yazayım
Temizlik işlemini sorunsuzca yaptırdıktan sonra; ben memnun kalmadım diyene rastlamadım, genelde bu işlemin sonucu "el yakıyor" şeklinde özetleniyor...çok özür diliyorum haklısınz ya ben alışamadım sanırım bu kurala dikkat edemedim dur küçük harfle tekrar yazayım
düzelttim şimdi düzenledim
gerçekten de acayip aktif ve hızlı bir forum hocam memnun kalmadım diyen derken peteği patlayanlar hariç demek istediniz demi çünkü petek patlasa birsürü iş ve masraf çıkar ama en eski araçlarda patlamıyorsa hele mazda japon bence patlamaz,üşürsem gidicem bende
Temizlik işlemini sorunsuzca yaptırdıktan sonra; ben memnun kalmadım diyene rastlamadım, genelde bu işlemin sonucu "el yakıyor" şeklinde özetleniyor...