- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Kalorifer peteğine giren su borularını sökerek akış yönün tersine su basarak tıkanıklığın açılması denenebilir. Aynı şekilde petek temizlik makinesine bağlanarak temizlenebilir (kalorifer peteği temizleme işlemi yapan yerler var.) Kalorifer peteğine giden su borularının arasına atılan T ler iptal edilerek lpg beyni kalorifer su çıkışına seri bağlanarak sıcak suyun kesintiye uğramadan peteğe gitmesi sağlanabilir (bu yöntem T leri kaldırdığı için, LPG beyninin T su bağlantılarından kaçak yapması da aynı zamanda engellenmiş olur)Havalar soğumasıyla bu gün okula giderken kaloriferi açtım. Motor 90 dereceye geldi dışarısı -10derece var. Fanlar ılık üflüyor yani 4. Seviyeye gelse bile soğuk üflemiyor ılık üflüyor aynı şekil de 1.seviye de olsa bile. 626ların konusu var forum da ama 323 BA kasasını göremedim. Muhtemel çözümler neler bilginiz var mı? Afyon da okuduğumdan kara kışlar da büyük sorun benim için.. fikriniz varsa paylaşırsanız çok iyi olur
Bana sorarsan en gerçekçi ve sağlam çözüm peteğin sökülüp şişlenmesi veya değiştirilmesi daha sonra soğutma sisteminde antifiriz yerine çeşme suyu kullanan zihniyetin kulaklarının çınlatılmasıdır.