Evet o civatalardan bahsediyorum. Onlar içerde bir şeyi çeviriyordu o yüzden kablo kopuyordu tam hatırlayamıyorum.Sitede yeniyim merhabalar..
Hocam civata dediginiz hararet saatinin arkasinda 3tane war onlarmi
Hatırlasam anlatacağım ama tüm hatırladığım bu 6 sene oldu. Sen göstergeyi tekrar sök civataların girdiği yeri ve göstergenin kablolarını incele büyük ihtimal bulacaksın. Yada foto at tarif edeyim.Hocam elektirikciye goturdum anlamadi saat bozuk dedi ewet ben civatalari hafiften sikmstm ondan sonra oldu bu olay lehim derken acabilirmsnz biraz
Müşürün fişini çıkartınca ibrenin göstermemesi normal değil mi sence? hararet göstergesi şasesini o civatalar yardımıyla alıyor. Civatarların hararet göstergesindeki karşılık gelen yerlerini güzel incele. Olmazsa bir elektrikçiye götür benim anlattıklarımı anlat bulurlar.Oguzhan bey harareti soktum ama kablo falan kopmamis icinde . bidaha taktim musurden olabilirmi musurun fisini cikariyorum ibre sönuyo
Hallettik hocam komple saat aldim taktim
Smdide soyle sorunum var karburotor milindeki bosluk vardi tornacida yaptrdm cok yakiyor diye yine fazla yakiyor arac
Peki cikma alsam taksam olurmu begim