tayfun_aslan
Sessiz
Arkadaşlar merhabalar.Malum aracı yeni aldım tanımaya çalışıyorum.Frene bastığında neden Göstergedeki rear lambası yanıyor?stop lambalarının çalıştığınımı anlatmaya çalışıyor?
Bütün lambalar yanıyorsa bir yerde kısa devre tarzında bir sorun olabilir. 323 yazan reflektörün içinde lamba olmaz. Fan çok uzun süre çalışıyorsa müşürünüz yan sanayi veya uyumsuz olabilir. Bu tarz parçalar bu arabada orijinal olmalı. Mazda'nın yapısı yan sanayi parçaları çok kabul etmez orijinalide yıllarca hizmet eder.Vay be süpermiş bu araba!İyide şu anda tüm stop lambalarım faal bir şekilde yanıyor ama rear lambası hala Frene basınca yanıyor göstergede demekki bir arıza var biryerde.Bagaj kapağının üstündeki 323 yazan kırmızı plastiğin içinde lamba varmı acaba o yüzden yanmasına lamba?Başka ne özelliği var bu arabanın yazarsanız sevinirim.Bir soru. Daha sormak istiyorum radyotöre fanı çok uzun devrede kalıyor sanki bana düşmüyor gibi geliyor ne zaman görsem çalışıyor fan mişürünümü değiştiren acaba bizimkilerde öylemi?Şimdiden teşekkür ederim hepinize.