- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Murat abi çözümü yazmış aslında senin için2 gunde bir fulledim olmadi az koydum olmadi koymadim zaten olmadi olmadi oguzhan abi
Murat abi çözümü yazmış aslında senin için2 gunde bir fulledim olmadi az koydum olmadi koymadim zaten olmadi olmadi oguzhan abi
Forum da konu kalabalığı olmasınYalnız iyi hort olmuş
Bildiklerimi söyleyeyim avansın yüksek ise araba sarsıntılı çalışır gaza basman gerekebilir çalışması için eğer rötarlıysa çabuk çalışır alt devirler iyidir üst devirler olması gerekenden güçsüz kalır.Ayar bozuksa yine rötar veya avan bilmiyorum giderken ayağını debriyajdan çektiğinde araba çok fazla yığılabilir (fren etkisi).@Murat Yılmaz @Oğuzhan abiler benim BA kasada subap ayarı var mı? Birde bu avans ayarı bozuksa tepkisi nasıl olur aracın. Ateşleme sistemini kime kontrol ettirmem lazım? Bilginiz var mı?
Avans sorunu yok o zaman. 1. Vites de sorunum var ayağımı gazdan çekince benzinde de gazda da aynısını yapıyor araba silkeleme yapıyor. Devir birden düşüyor duruyor düşüyor duruyor. 3-2.5,2.5-2 gibi yani. Akıcı devir düşünemiyor silkeleme yapıyor bu seferBildiklerimi söyleyeyim avansın yüksek ise araba sarsıntılı çalışır gaza basman gerekebilir çalışması için eğer rötarlıysa çabuk çalışır alt devirler iyidir üst devirler olması gerekenden güçsüz kalır.Ayar bozuksa yine rötar veya avan bilmiyorum giderken ayağını debriyajdan çektiğinde araba çok fazla yığılabilir (fren etkisi).
BA kasalarda ülkemizde genelde 1.5 ve 1.8 motor var subap ayarı var. Avans bozuksa ateşleme sağlıklı olmadığındaki tepkilerin aynısı olur. Tekleme gaz yememe motorun çok yüksek çalışması vs. Avans ayarını herkes yapamıyor emin olmadığın birine kurcalatma subaplarda aynı şekilde.@Murat Yılmaz @Oğuzhan abiler benim BA kasada subap ayarı var mı? Birde bu avans ayarı bozuksa tepkisi nasıl olur aracın. Ateşleme sistemini kime kontrol ettirmem lazım? Bilginiz var mı?
Motorum normal çalışıyor abi. Rölantim de sorun yok 0.8 sabit duruyor. Ama tekleme ile gaz tepkisi birden alıyor 1. Viteste öğrendiğim iyi oldu ona göre ayar yapıcak usta arayışına geçeyim. Teşekkür ederim bilgi içinBA kasalarda ülkemizde genelde 1.5 ve 1.8 motor var subap ayarı var. Avans bozuksa ateşleme sağlıklı olmadığındaki tepkilerin aynısı olur. Tekleme gaz yememe motorun çok yüksek çalışması vs. Avans ayarını herkes yapamıyor emin olmadığın birine kurcalatma subaplarda aynı şekilde.
Bayram bitsin baktırıcam baskı Balatayı valeo taktırdım aklıma acaba ondan mı yapıyor diye şüpheleniyorum. Ateşleme sistemine baktırayım birde dönüş yaparımDiğer viteslerde ve gidişinde de problem yoksa o zaman merak ettim sorun neymiş yazarsınız. Normalde bobinden, bujiden,hava almadan vb. nedenlerden sirkeleme yaparda
Baskı balatayı kontrol edin.Merhaba 1.5 aracımda arç sollama veya ani gaza yüklenmelerde devir yükseliyor ama arba hemen hızlanmıyor bunun n deni ne olabilir tps yi ayarladık ama yine aynı
Böyle ir durumla karsılsn oldumu
Aklımdan geçiyor geçmiyor değil ama yokuş kalkışlarda bişe anlaşılmıyorBaskı balatayı kontrol edin.
El frenini sonuna kadar çek, birinci viteste aracı kaldırmaya çalış, arka tekerleri sürüyerek kalkarsa baskı balata sağlam denilebilir.Aklımdan geçiyor geçmiyor değil ama yokuş kalkışlarda bişe anlaşılmıyor