farukdumlu
Katılımcı
Aracımın otomatiğinde sanırım bir proplem var.son vitese(sanırım 5 ileri otomatik)bazen çok geç atıyor.bazen hissettmeden saydırıyor.bilenler bilgi verirse çok mutlu olacam sayglar...
Balata sıkıntısı olan da duydum galerici arkadasımın 1.8 familiasında bu tarz sorun olmustu onun sorunuda balataydı aracı 2. Viteste bagırıyordu ama vites yükseltmiyordu. Ustası 2. Vitesin balatası bitmiş demiş. Tamir ettirmekle uğraşmadı cıkma bulmuştu eskiyi bıraktı sağlamı aldı. O yüzden tamiri nasıl neye patlar bilmiyorm.umarım basit olur.yağı normal,ustalar farklı konuşmakla beraber,balata yada beyin şeklinde yorum yapıyorlar.çok tşk ederim...
AT vites arabada, kullanım durumuna göre vites değiştirmesi normal bir şeydir, arıza olduğuna emin misiniz? Yani siz araca ne hissettirirseniz o da ona göre davranır. Performans isterseniz gaza yüklenirsiniz ve araç yüksek devirlere ulaşana kadar üst vitese geçmez, ama sakin sakin kullanırsanız, araç ekonomiklik sağlamak için düşük devirler de bile vitesi yükseltir.
Otomatik şanzıman sorunu için [member=29]apojitsu[/member] ya danışalım. Kendisi bana öyle anlattıkki sistemi arabadan çok vitese bakıyorum ;D
Akıllı şanzıman varmış senin kullanımına göre davranıyormuş...
Apo iyi anlar, nickini selenoid apo mı yapsam onun
:2funny: :2funny: Bu konuyu Çarşamba ya da Perşembe akşamı masaya yatıralım.Vites kolu apo yap 8)
çok tşk ederim.
usta kime gidebilirim.öncelik tercihim antep ama farketmez çözülsün yeterki.çünkü yavru 4 -5 000 devre kadar bağırıyor...yetkili servis tavsiye edermisiniz üstadlarım
şanzıman balata piyasada mevcut mudur
Aracımın otomatiğinde sanırım bir proplem var.son vitese(sanırım 5 ileri otomatik)bazen çok geç atıyor.bazen hissettmeden saydırıyor.bilenler bilgi verirse çok mutlu olacam sayglar...