Güle güle kullan güzel fiyat.1.5 sene geçmiş üstünden aküyü yeni değiştirdim geçen gün yolda kalınca aklım başıma geldi
Magnetti Marelli akü aldım 220tl esnaf işinden faydalandım. İnt fiyatı 330tl bandında (Fiat’ın orijinal aküsüymüş inci aküye üretim yaptırıyorlarmış)
Arkadaşım Fiat&Opar bölge yedek parçacısında çalışıyor, Eylül ayında bu aküye 350 lira satışı var demişti. Ama fason üretim olduğunu söylememişti.1.5 sene geçmiş üstünden aküyü yeni değiştirdim geçen gün yolda kalınca aklım başıma geldi
Magnetti Marelli akü aldım 220tl esnaf işinden faydalandım. İnt fiyatı 330tl bandında (Fiat’ın orijinal aküsüymüş inci aküye üretim yaptırıyorlarmış)
Teşekkür ederim abiGüle güle kullan güzel fiyat.
evet bedavadan biraz pahalıya aldım amin abiArkadaşım Fiat&Opar bölge yedek parçacısında çalışıyor, Eylül ayında bu aküye 350 lira satışı var demişti. Ama fason üretim olduğunu söylememişti.
Mükemmel fiyat... Güle güle marşlamak nasip olsun.
Tam da Magnetti Marelli akü de mi üretiyor? diyecektim ki peşine açıklama gelmiş.1.5 sene geçmiş üstünden aküyü yeni değiştirdim geçen gün yolda kalınca aklım başıma geldi
Bende şaşırmıştım abi ilk başta teşekkür ederimTam da Magnetti Marelli akü de mi üretiyor? diyecektim ki peşine açıklama gelmiş.
Güle güle kullan...