Boyle bi uygulama yapiyorsun ama pek bi ses farki olmuyor ama bun yaninda katida iptal edersen daha iyi olur
Kardeşim sana tavsiye araban işkence etme, tek başına açık filtre uygulaması senin aracına hiç bir şey katmaz aksine düzenini alt üst eder yakıtın artar. İlla yapacağım diyorsan kutu içi performans filtrelere bak derim.Öncelikle s.a benden büyükler varsa abilerim küçükler varsa kardeşlerim yeni katıldım bu gruba kimseyi tanımıyorum bende Mazda 323 familia 1.5 16v 1999 model aracım var ben bu araca açık hava filtresi takmak istiyorum ama burdaki ustalar takılmaz diyor sensörden dolayı benim arkadaşlarımda da mazda var benim araçtan ama onlar taktırmış ben bu açık hava filtresini nasıl takarım yardımcı olabilirmisiniz tek sıkıntım sensör sensörü söktüğüm zaman araç boğuluyor kendi kendine stop ediyor ama sensör varkende filtre takamıyorum nasıl yapabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 28318
Bj de bu 1 adetti sanırım.Abiler daire içinde olan girişler ne işe yarıyor araştırdım ama bilgi edinemedim bir üst kasa da bu girişler var mı(99üstü)? Yoksa sadece 95-98e özel bir filtre mi bu?
körük kısmında sorun yok gaz kelebeğine giriş yeri yırtıldı ne yapsak fayda tutmuyor takarken yırtılıyor.. parasında değilim olmazsa yan sanayi alıcam ama bu hortum işi mi görür mü? Hem ses olur birazHava hortumunu bant ile sarabilirsin. Bez bantlar ile kullanışlı bir şekilde oluyor. Daha kolay ve ucuz bir yöntem.
açık hava filtresi yok aracımda. babam karoser fabrikasında çalışıyor körük getirir ordan en kötü aksesuarcılar 5liraya plastik ek satıyorlar. 45 derecelik olan yer kelebek tarafına girer mi?Genelde körük tarafı yırtılıyor. Ondan öyle demiştim.
Hortumun takıldığı iki tarafı da sabit. Kutu ve kelebek tarafı. Körüklü olmayan bir boru oraya girmez bence.
Açık hava filtresi var ise başka.