Di mi? İlan sahibi konusuna sahip çıksın lütfen.Geriye ne kaldı guncelleyelim
Di mi? İlan sahibi konusuna sahip çıksın lütfen.Geriye ne kaldı guncelleyelim
Arka tampon lazım değilse alayımGüncel çekelim. Sol çamurluk ve sağ sol davlumbaz kaldı.
Alacaksan ben protege 5 arka tamponu alayım kendime bunu sana vereyimArka tampon lazım değilse alayım
Uygundur park sensörü çalışmıyor, söktürüp delikleri kapatacak adam azlığından şikayetçiyim. Kolaya kaçıyorum işteAlacaksan ben protege 5 arka tamponu alayım kendime bunu sana vereyim
Park sensörünü aktif hale getirmek daha iyi bir yol değil mi?Uygundur park sensörü çalışmıyor, söktürüp delikleri kapatacak adam azlığından şikayetçiyim. Kolaya kaçıyorum işte
Siyah siyah hiç sevmiyorum. Tekrar bozulacak, tamponları boyattıracağım, sonra yenisini almam gerekecek onlarda siyah en iyisi söktürüp delikleri kapatmak ve bir geri görüş kamerası işimizi çözecekPark sensörünü aktif hale getirmek daha iyi bir yol değil mi?
Abi şöyle yedekli olarak boyatıyorsun sorun çözülüyor.Siyah siyah hiç sevmiyorum. Tekrar bozulacak, tamponları boyattıracağım, sonra yenisini almam gerekecek onlarda siyah en iyisi söktürüp delikleri kapatmak ve bir geri görüş kamerası işimizi çözecek
@aurora
Başarılı @aurora Can peki boyanınca sensör arıza vermiyor mu ?
Sensörleri 2 gün önce boyattım, az önce evde boyalı sensörleri denedim, herhangi bir problem görünmüyor. Normal şekilde çalışıyor.Başarılı @aurora Can peki boyanınca sensör arıza vermiyor mu ?
Arabayı yeni den üretti.Oğuzhan selamlar,
merak ettim arabayı parçalayıp mı sattın. nereden arttı bu malzemeler
Küçük bir değişiklik yaptım oradan çıkan parçalar bunlarOğuzhan selamlar,
merak ettim arabayı parçalayıp mı sattın. nereden arttı bu malzemeler
Yaptığım işler için blog sayfası açmayı düşündüm bir ara ama biz yatırımımızı Mazda Garaj'a yaptık. Okudukça görebilirsin iyi forumlarAnladim.. Senin makina cağ atlamış