Pardon kardeşim özür dilerim haklısın
Ergin ben istanbul Pendik'ten yaşım 39 gemi inşaa teknikeriyim.aranızda bulunmaktan oldukça memnunum.insanlara yardımcı olmak kadar güzel bir duygu yoktur sanırım,bu yüzden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.İyiki varsınız!
Ben de 9 ay önce MAZDA ailesine katılmaya karar verdim ve katıldım.Çokta memnunum.Yalnız şuan aracımda bir sıkıntı yaşıyorum bir türlü çözüm bulunamıyor.araç lpg de iken düşük devirlerde klimayı kaldırmıyor.Durma aşamasına geldiğimde fren debriyaj yaptığımda rölanti en dibe vurup araç stop etmeye çalışıyor.
Geçen hafta Bostancı oto sanayide ikiler oto TAber ustaya götürdüm yaklaşık 3 saat boyunca her ihtimali gözden geçirerek test etti,gaz kelebeği,bobinler vs değiştirerek. Ama bir türlü düzelmedi.Sonra Dudullu kadosan oto sanayiinde atiker üçler mühendisliğe gidip durumu anlattım .onların dediği ise gaz enjektörlerini GOLD Enjektörle değiştirirseniz sorun ortadan kalkar dediler.aynı anda motor ve klimaya yakıtı yetiştiremiyormuş üzerindeki enjektörlwr.Tabi onların da maliyeti 500 tl cik
Sizce bu konuda başka fikri olan varmı ?
Oksijen sensörü arıza ışığını sormamın sebebi ise başka bir atiker lpg ayarı yapan usta değerleri ölçerken her iki yakıtında yoğun olduğunu değerlerin yüksek olduğunu sorunun oksijen sensöründen kaynaklandığını söylemesidir.Taber ustada bu konuda kararsız kaldı zaten.sensörün fiyatı da 480 tl
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi