Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Ödemelerinizi her daim dölar olarak yapın, bizim bankaların kurları çok daha avantajlı oluyor.
Hiç belli olmaz 2 haftaya kapıya gelirse şaşırmayın.Bir de aliexpressteki linkte bir ayrıntıya da dikkat ettim şimdi. Ürün satış koruması 27 gün belirlemişler.
Yani 27 günde ürünü ulaştıramazsa yada daha geç gelirse para iadesi de var. Çinden 1ayda zor gelir o ürün bedavaya spoiler sahibi oluruz belki
Bir de aliexpressteki linkte bir ayrıntıya da dikkat ettim şimdi. Ürün satış koruması 27 gün belirlemişler.
Yani 27 günde ürünü ulaştıramazsa yada daha geç gelirse para iadesi de var. Çinden 1ayda zor gelir o ürün bedavaya spoiler sahibi oluruz belki
Hiç belli olmaz 2 haftaya kapıya gelirse şaşırmayın.
Kayıtlı posta 2 hafta içinde geliyor
Kasa koduna göre doğru şekilde gelir hocam2009-2013 model mazda 3 hb için bulamadım ınternette Karlikci halil ve fiftytuning de irtibata geçtim yine yok şuan sanırım tr imkanları dâhilinde serviste yaptırmak. Aliexpress vs oradan getirtsem kalite, uymama durumu vs olabilir diye cesaret edemiyorum.
Yin gari...Mazda 3 Hb Bagaj Spoileri Rear 2004 09 - 300.00 TL + KDV
Tuning firmalarını araştırırken rastgele bu Ankara'da ki siteye rastladım. Umarım yardımım dokunur.
Kasa koduna göre doğru şekilde gelir hocam
Hocam bu kasaya spoiler hiç sıkıntı yok heryerde var.Mazda 3 Hb Bagaj Spoileri Rear 2004 09 - 300.00 TL + KDV
Tuning firmalarını araştırırken rastgele bu Ankara'da ki siteye rastladım. Umarım yardımım dokunur.
Aliexperesste vardır hocam, montaj boya işini de hallederiz, Herter yardımcı olur, yakında buluşuruz büyük ihtimal yüzyüze konuşuruzFiyatlar ne kadardır hocam nereden bakayım. Montaj için fibertuning 30 tl alırız dedi boya+montaj olursa 120tl dedi. Eğer yaptırmak istersen 1 gün aracı bırakmam lazım 300 civari bir ücreti olur toplam dedi.Ama tam uyar mi kaliteli olur mu çatlama yaparmi bilmiyorum sonuçta fiber.
Aliexpress fiyatlarıda servisle aynı be hocam baktım.Aliexperesste vardır hocam, montaj boya işini de hallederiz, Herter yardımcı olur, yakında buluşuruz büyük ihtimal yüzyüze konuşuruz
Aliexpress fiyatlarıda servisle aynı be hocam baktım.
Ordada bulamadım vallaN11 de var (boyalı 190 tl) ama fiber, plastik istiyorsan ya ali dayı ya da servis
Ordada bulamadım valla
Benim ki hatcback.
Benim ki hatcback.