Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Gel gidelim, tampona iki tekme atar bu ne der
Yazın gidelim
Gel gidelim, tampona iki tekme atar bu ne der
Bugün sordum 920tl tutuyor %30 indirimle ucuz olsaydı düşünürdüm ,cruise control uygun ama 430tl onu taktiracagim muhtemelen.
Mazda 3 BLHangi kasa sizin araç?
Bir an BK sandım korktuydum.Mazda 3 BL
Türkiye'ye gönderim varsa ve düşünenler olursa kaçırılmaması gereken bir fiyatı var.Amazon.com: Mazda3 Mazda 3 Hatchback Spoiler 04-09: Automotive
Ben de böyle birşey yaptırsak mı diye düşünüyordum. Sizce mantıklı mı?
Fiyat olarak da amazondaki çok uygun. Türkiyeye getirtip yaptıran da olmuş. Kabak g.tü gibi bir arka hoşuma gitmiyor.
Servisteki fiyatı 1165 TL, montaj hariç!
Türkiye'ye gönderim varsa ve düşünenler olursa kaçırılmaması gereken bir fiyatı var.
Hayırlısı olsun. Gelişmeleri bekliyoruz.Evet Türkiye'ye gönderim var. Yalnız satıcının stoklarında kalan son 2 ürün.
O zaman ben birini alıyorum
Temel olarak faydası görsellik, aracın aerodinamiğini olumlu veya olumsuz yönde etkiler diyebileceğim bilgi ve tecrübeye sahip değilim.Değerli forumdaşlar bu spoyler hakkında bir sorum olacak.
Spoylerli ve spoylersiz halini görünce gerçekten spoyler görsel olarak çok güzel görünüyor lakin görsel harici bir faydası felan varmı?
Değerli forumdaşlar bu spoyler hakkında bir sorum olacak.
Spoylerli ve spoylersiz halini görünce gerçekten spoyler görsel olarak çok güzel görünüyor lakin görsel harici bir faydası felan varmı?
Değerli forumdaşlar bu spoyler hakkında bir sorum olacak.
Evet Türkiye'ye gönderim var. Yalnız satıcının stoklarında kalan son 2 ürün.
O zaman ben birini alıyorum
Free shipping olaydı iyiydi.
Kur olayı ile gece alışveriş yaparken bende karşılaştım. Dolar olarak geçtim karttan banka çevirdi TL ye 25-30 TL kadar düştü fiyat.Teknik olarak spoilerın amacı aracı hareket halindeyken yere daha iyi basmaya yarar (downforce) Ama tabi fayda olarak ölçülebilir bir değer veremem.
Benim amacım hepsinden önce fil kıçı görüntüsünü yok etmek
Alayım dedimki ne göreyim. Kargo 4,50$ yazarken alım yapıcakken 39$ yazdı. Dolar kuru olarak da 3,78 lirayı baz alıyorlar. kaç anam kaç dedim. Aliexpresste bulduğum daha ucuza gelecek.
Ekli dosyayı görüntüle 17112
Tahmini Teslimat Zamanı