İllaki farklı renk olacaksa gri olabilir sırıtmaması açısından...Abi sökmeye cesaret edemiyorum. Bir de renk konusunda kararsızım. Hangi renkler daha uygun olur?
Piano plastidip yok bildiğim kadarıyla. Piano black boya olabilirPiano tabi ki
Var varPiano plastidip yok bildiğim kadarıyla. Piano black boya olabilir
Abi güzel olmuş güle güle kullan Plastidipte baya yol katetmişsin araç kaplamaya ne diyorsun abi kuzenim @faroz_52 enesle konusuyoruz o normal kaplama yaptırayım diyor ben plastidip diyorum şu düşüncelerini paylaşırsan iyi olur teşekkürler
Ahaaaa süper bir bilgi denemeye değer. Parçaları söküp boyamak mı yoksa üzerinde maskeleme yaparak mı boyamak daha iyi olur?Piano black yok ama siyah atıp üstüne high gloss parlatıcı plasti dip var ondan 2-3 kat atınca zaten piano black oluyor Yani çalışınca oluyor haha
Konsolu sökerken kırmayalım sonra☺ Cesarete ihyacım var galiba
Sonunu düşünen mazdacı olamaz
Cesaret değil de ne olacağını anlatayım ben sana hocam;Konsolu sökerken kırmayalım sonra☺ Cesarete ihyacım var galiba
Abi zaten faranjit olmuşum ter felan iyice çökertir beni Süreci çok güzel betimlemişsin ama sonucu yazmamışsın yoksa yoksa acı son mu?Cesaret değil de ne olacağını anlatayım ben sana hocam;
Önce; hafiften ter basıyor, alnın terliyor, sonra bu terleme sırttan çatala doğru akıyor resmen hissediyorsun, kafanda türlü gel gitler eşliğinde "len manyak ne b.k yemeye sökmeye giriştin, git anlayan birine danış mal herif" diyorsun içinden yüzüne karşı... Son pişmanlık neye yarar şarkısının tınıları rahmetli Müslüm Baba'nın buğulu sesi eşliğinde yankılanıyor ortamda ama sessizlik diz boyu, Allah'ım beş dakika öncesine dönmek mümkün olsa keşke, elimi sürersem şerefsizim diye iç geçiriyorken ter damlacıklarının artmasıyla kendine geliyorsun...
Şaka bir yana bu durumu bir kaç kez yaşamışlığım olmuştur... İmkanım olsa bu sahnenin filmini yapardım... Kapalı gişe oynar gibi geliyor bana...
Abi zaten faranjit olmuşum ter felan iyice çökertir beni Süreci çok güzel betimlemişsin ama sonucu yazmamışsın yoksa yoksa acı son mu?
Yeni clio ise gördüm bitane arkasında f1 çakarı olan , eğer oysa renk güzel işçilik sıfır kapılarda boya püskürtme izlerinden dikey olarak kat kat görünmüş söyle arkadaşına bir kat daha lazım o aracaBizim bi arkadaş clio hb aracını komple kaplatmıştı bu renge.