Kesme işi felan yok klasik elektrik kablosu işi, direk gündüz farlarına bağlamak mümkünçok güzel olmuş.
Bende cx-5 için düşünüyorum fakat bağlantı konusunda tereddütlerim var, monte ederken kesme bantlama işi varmı yoksa soketlimidir? Birde farları yada sisleri yakmadan gündüz farı gibi kullanılabiliyormu acaba?
Sizin araca göre farkli sekilde çalışanlari mevcut..benim aldigim araci calistirdiginizda yaniyor kapattiginizda sönüyor..saticiya bunu sordum.2 yöntem var dedi..birincisi switch koyarsan istedigin zaman acar istedigin zaman kapatabilirsin..ikinci yöntem sis farina baglarsin sia farini yakinca yanar dedi..benim asil istedigim aslinda normal gündüz ledlerim gibi hareket edince yanmasi ve farlari yakinca sönmesi..çünkü gündüz bir problem yok ama gecede yaninca polislerin bunu sis fari zannetme ihtimali yuksek..onada bir çare bulucam artık.çok güzel olmuş.
Bende cx-5 için düşünüyorum fakat bağlantı konusunda tereddütlerim var, monte ederken kesme bantlama işi varmı yoksa soketlimidir? Birde farları yada sisleri yakmadan gündüz farı gibi kullanılabiliyormu acaba?
Sizin araca göre farkli sekilde çalışanlari mevcut..benim aldigim araci calistirdiginizda yaniyor kapattiginizda sönüyor..saticiya bunu sordum.2 yöntem var dedi..birincisi switch koyarsan istedigin zaman acar istedigin zaman kapatabilirsin..ikinci yöntem sis farina baglarsin sia farini yakinca yanar dedi..benim asil istedigim aslinda normal gündüz ledlerim gibi hareket edince yanmasi ve farlari yakinca sönmesi..çünkü gündüz bir problem yok ama gecede yaninca polislerin bunu sis fari zannetme ihtimali yuksek..onada bir çare bulucam artık.