Süper olmuş beya..bununla da şimdi samsuna araba almaya ne gidilir be.Bugün çıkartırım tekrar yüklerim son halini. Bu arabanın kronik eksikliklerini çözmeden binilmez
Sağolasın Kadir
Sağol Murat
Danke schön panpa
Ekli dosyayı görüntüle 19137 Ekli dosyayı görüntüle 19138
Bu olayı en çok lastik boyutunda merak ediyorum, bi ara yabancı bi forumda okuduydum sanıyorum, dayının biri özellikle bunu denemişti ve, yanlış hatırlamıyorsam, %5 gibi bir fark bulmuştu.Surtunmeyi arttirdigi icin yakiti etkilemezmi?
O niye ya... Şekil yapınca özgüveni mi arttı?MAKINENIN gucu kafadan 10 beygır arttı
Her aksesuar +5 hpO niye ya... Şekil yapınca özgüveni mi arttı?
Bu arada konuya eklemeyi unutmuşum. Sky 3 sahiplerinden spoiler almayı düşünen olursa aşağıdaki linkten gönül rahatlığıyla alabilir. Spoileri aldıktan sonra firma ile iletişime geçip boya kodunuzu da söylerseniz ürünü boyatıp gönderiyorlar. Ayrıca sadece BM kasa değil BL kasanın da spoyleri ellerinde mevcut. Ben kupon indirimleriyle birlikte 206 TL'ye almıştım.
Mazda 3 2014-2017 Model Spoyler - n11.com
Ben telefonla da görüşmüştüm, ilgi alaka çok iyi firma. İstanbulda iseniz gelin montajı yapalım demişlerdi, sen orada yaptırabilirsin yaniBende aynı mağazadan cuma günü sipariş verdim 15 tl indirimle 190 TL oldu, görüşeceğim eğer uygun olurlarsa montajı onlar yapsın
Kim boyadı ki acaba??renk tutmamış
İstanbulKim boyadı ki acaba??
Örümcek ağlarını aldı topBir önceki aynen öyle olmuştu