Hayırlı olsun nedense bu pedallar hiç ilgimi çekmiyor.
Katılıp durun... ;D
Hayırlı olsun nedense bu pedallar hiç ilgimi çekmiyor.
Uzun süredir beklediğim ve acaba gelmeyecek mi dediğim son 10 gündür gümrükte bekleyen ve bugün itibariyle 3.90 Tl gümrük parası verdiğim spoiler elime ulaştı..ama bugünlerde aksilikler peşimi bırakmıyor. Satıcıya 10 defa mazda 3 sedan olacak dememe rağmen ki zaten ilanı mazda 3 için olan ürünü akşam araçta denedim tam oturmadı hatta hiç oturmadı..Acaba esniyor mu derken poşetin üzerinde mazda atenza yazısını görünce iyi bir sövdüm satıcıya. Dangalak herif onca mesaja rağmen, mazda 3 spoiler olarak ilanın olmasına rağmen Mazda6 için olan spoileri göndermiş. Ağzıma geleni yazmadım tabiki ama sert bir dille ya parayı geri iade et yada doğru ürünü yolla. Aliexpress yetkililerine de şikayet ettim seni, bütün yorumlarını da kötü yazıcam dedim bakalım ne cevap gelecek.Ürünün gelmesi zaten 1 ay birde yanlış gönderiyorsun ne cins herif..akşam akşam..
Uzun süredir beklediğim ve acaba gelmeyecek mi dediğim son 10 gündür gümrükte bekleyen ve bugün itibariyle 3.90 Tl gümrük parası verdiğim spoiler elime ulaştı..ama bugünlerde aksilikler peşimi bırakmıyor. Satıcıya 10 defa mazda 3 sedan olacak dememe rağmen ki zaten ilanıda mazda 3 sedan için .Ürünü akşam araçta denedim tam oturmadı hatta hiç oturmadı..Acaba esniyor mu derken poşetin üzerinde mazda atenza yazısını görünce iyi bir sövdüm satıcıya. Dangalak herif onca mesaja rağmen, mazda 3 spoiler olarak ilanın olmasına rağmen Mazda6 için olan spoileri göndermiş. Ağzıma geleni yazmadım tabiki ama sert bir dille ya parayı geri iade et yada doğru ürünü yolla. Aliexpress yetkililerine de şikayet ettim seni, bütün yorumlarını da kötü yazıcam dedim bakalım ne cevap gelecek.Ürünün gelmesi zaten 1 ay birde yanlış gönderiyorsun ne cins herif..akşam akşam..
Hayırlısı,
Bir daha ki sefere istediğiniz mamül geldiğinde bana bilgi verirseniz, bakar ona göre teslim veya iade ettiiririz.
Bu arada, pedalları nasıll monte ettirmeyi düşünüyorsun, delinmesi gerekir heralde,
iyi akşamlar.
Kerim güldürdün beni yaw
İyi iyi ne güzel iş çözülüyor gecikmeli de olsa. Hediyeyi yine şaşırıp benim kasa 3 için gönderse bari
Bir an için hepimizi bir ümit bulutu sarmıştı :
Arkadaşlar spoiler konusunda bir girişimi olan oldu mu? Servis 800 + işçilik istiyor(aliexpress de aynı spoiler 75 $ + boya) var mı tanığınız bu işle ilgilenecek biri özellikle İstanbul da...