sinyor
Katılımcı
orjinal yada yan sanayi iyi markalı yedek parça satan japoncu tanıyormusunuz mazda 3 için... teşekkürler...
orjinal yada yan sanayi iyi markalı yedek parça satan japoncu tanıyormusunuz mazda 3 için... teşekkürler...
Bu işlemin serviste yapılması şart değil, ortalama motor ustaları rahatlıkla subap değişimi yapıyorlar... İmkan varsa da Adem Ustam ile görüşmekte fayda var.Ben aracımda son 3 aydır ara ara stop etme ve ısınana kadar titreme vardı.
Son bir kaç haftadır iyice arttı.
Araç soğukken dizel gibi gürültülü ve titreşimli.
Özellikle yokuş çıkarkende durursam direk stop ediyor.
Serviste subap basınç ölçümü yapıldı.
Değerler aslında birbirine yakın, birince ve dördüncü 10.3 diğer ikisi 10.5 olarak ölçüldü.
Arıza olarakda 4. subapta sıkıntı gösteriyor. Enjektör ve bujileri değiştirip denedik hata tekrar 4. subapta gösterdi.
Servis subapların değişmesi gerektiğini dedi, ben malum corona yüzünden araba lazım diye ötelemiştim ama araba kullanılamayacak kadar kötü oldu ve servisi aradım. Coronadan ötürü yurt dışından mal çekemiyorlar ellerinde de yok.
Orjinal ve yan sanayi çelik subap diye tabir edilen subaplar nereden bulunabilir, bide toplam parça maliyeti ne olur?
Öner ustaya bir sorabilirsiniz onda orijinal çıkma falan oluyor parçalar 05325443918. İşini iyi yapan birisi İkitelli de iş yeri kargoyla falan da gönderiyor
Bu işlemin serviste yapılması şart değil, ortalama motor ustaları rahatlıkla subap değişimi yapıyorlar... İmkan varsa da Adem Ustam ile görüşmekte fayda var.
@kadirMerhabalar 2012 Mazda 3 mirai aracım var ateşleme bobinlerimde sıkıntı var nap marka aldım taktım bir süre sonra teklemeye başladı orjinal ateşleme bobini neyi tavsiye edersiniz herkese teşekkür ederim
Benzer bir durum benim aracımda da var, aracınız lpgli mi ?Ben aracımda son 3 aydır ara ara stop etme ve ısınana kadar titreme vardı.
Son bir kaç haftadır iyice arttı.
Araç soğukken dizel gibi gürültülü ve titreşimli.
Özellikle yokuş çıkarkende durursam direk stop ediyor.
Serviste subap basınç ölçümü yapıldı.
Değerler aslında birbirine yakın, birince ve dördüncü 10.3 diğer ikisi 10.5 olarak ölçüldü.
Arıza olarakda 4. subapta sıkıntı gösteriyor. Enjektör ve bujileri değiştirip denedik hata tekrar 4. subapta gösterdi.
Servis subapların değişmesi gerektiğini dedi, ben malum corona yüzünden araba lazım diye ötelemiştim ama araba kullanılamayacak kadar kötü oldu ve servisi aradım. Coronadan ötürü yurt dışından mal çekemiyorlar ellerinde de yok.
Orjinal ve yan sanayi çelik subap diye tabir edilen subaplar nereden bulunabilir, bide toplam parça maliyeti ne olur?
@kadir bey ile iletişime geçerseniz orijinal parça olarak yardımcı olacaktır.ARkadaşlar merhaba 2009 mazda 3 bl kasa sanruf düğme bölümü kırıldı komple nereden bulabilirim yardım edermisiniz