Yanlız bülent bir yanlışın var bu uygulama far içine yapılmıyor ,far komple yeni , yani modifiyelisiyle değiştiriliyor
Tapatalk
bu uygulamayı ben kullanmış olduğum mazda2'ye yapıyorum , far içi açarak
Yanlız bülent bir yanlışın var bu uygulama far içine yapılmıyor ,far komple yeni , yani modifiyelisiyle değiştiriliyor
Tapatalk
bu uygulamayı ben kullanmış olduğum mazda2'ye yapıyorum , far içi açarak
o zaman parklar turuncu sisler sarı olmus olacak...sislere hangısı uygun olur...Sis farının özelliği kaçar ve sisli havada işlevini yerine getirmez...
Parklara turuncu olabilir... Benim guzunun da parkları turuncu.
hiç bısey anlamadım yaaa yanı bunu yapmak zor mu dıyorsun....Bu mirai fari olabilir turuncularda parklar degil sinyal ampulleru amerikan park olarak baglanmis uc kisimlar park ampulu ?dogru mu salladim acaba
Uc kisimdaki mavilik haric yapilabilirEkli dosyayı görüntüle 5015
buda hoşuma gıttı...turuncu renk parklar dıye bılıyorum ;ama uclardakı mavı ışıklar ne dıye gecıyor acaba...
Ama goruntu çok hos duruyor degıl mi...işte boyle bişey istıyorummm tek derdım bu oldu...uykusuz gecıyor gecelerımUc kisimdaki mavilik haric yapilabilir
Dijital amerikan park modulleri var 40tl iyi bi elektrikci 20-30a baglar heralde
Park ampullerinide turuncu camli bi ampulle degistirdinmi mavi yanan haric aynisi olur.