Anlaşıldı abi tamamdırAmpul değişimi garantiyi etkilemez çünki sarf malzemesi, sistem ve tesisat değişirse garanti etkilenir Bülent...
Anlaşıldı abi tamamdırAmpul değişimi garantiyi etkilemez çünki sarf malzemesi, sistem ve tesisat değişirse garanti etkilenir Bülent...
Bayi onu anlar bence ya da anlamalıŞöyle bir şey geldi aklıma,
üzerindeki ampul 60/55W oluyor genelde bunu söktük 90/100W taktık tesisat zarar gördü en basitinden far kolu eridi. Bende söktüm orijinallerini geri taktım diyelim bayi bu durumda ne yapacak?
Ne kadar haince düşüncelerim var ya
Çok teşekkürler, en azından sadece elektrik sisteminin garanti dışı kalabileceğini yetkili bir ağızdan duymuş olduk.servis müdürü ile konuşmuştum. sadece ampul değişimi garantiyi etkilemiyor. ama xenon takılırsa ve daha sonra tesisata zarar gelirse elektrik aksam garanti dışı kalıyor dediler.
Aleyküm selam abiAptal iphone, hain Oğuzhan... Selam abi... ;D
Otomatik yüksekliğe bakıyorlar mı, ben de o yok diğerleri var.Xenon far ile birlikte far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı yoksa ağır kusur olarak muayeneden geçemiyorsunuz diye biliyorum. Yani sonradan taktırmanızı tavsiye etmem.
Otomatik yüksekliğe bakıyorlar mı, ben de o yok diğerleri var.
Valla zamanı gelince şansımı deneyip olduğu gibi gideceğimDebelenme boşuna Bülent, yassah işte...