10 numaraya yakın bir şeyler yaptım fotoğrafları...Jantlar harika, bir de resim düz çekilirse on numara yakışmış olacak
10 numaraya yakın bir şeyler yaptım fotoğrafları...Jantlar harika, bir de resim düz çekilirse on numara yakışmış olacak
sağolasın bülentcim teşekkürler , arkadaşın jant yakışmış bana göre ama sanırım bombeli olmamasından kaynaklı büyük olduğunu hissettirmemiş sanki olduğundan daha küçük gibi duruyor , yinede hoş olmuşBu konuda @infiniteblack Serkan ın zevkine güveniyorum, bu tip jantlar yakışıyor harbiden
Sana yay şart diyorum ve fitili ateşliyorumBiraz daha düzgün çekmeye çalıştım
Bende +1 diyorumSana yay şart diyorum ve fitili ateşliyorum
yayın yanında spacer ve yan marşpiyel diyorum ve bahsi arttırıyorumSana yay şart diyorum ve fitili ateşliyorum
Biraz daha düzgün çekmeye çalıştım
Yapamazsın diyerek fitile benzini döküyorum...Doğru söylüyorsun aslında, yay şart. İlerleyen zamanda onuda yaparım
Takoz var, hiç bir şey olmaz, bahane arama yapamazsınEvet jantlar 18" ve lastikler 225x45x18. Bende araç niye yüksek diye şaşırdım başta. Sonradan gözüm alıştı herhalde yadırgamadım. Power donanımda araç biraz daha alçak olabilir. Yay değiştirirsem bu sefer arka koltuğa 3 kişi oturunca sürtmez mi?
Mazda en son Eibach yayları oem olarak kullanıyordu. Servisten fiyat alın daha sonra eibach parça kodunu bulup piyasadan da araştırın hangisi uygun olursa artık. Bende epey araştırdım En güzel görüntü ve uyum için eibach öneririm.Yay olayını araştırıyorum