O ilk çalıştırmadaki yüksek rolantiyle birlikte olan egzoz sesi müthiş
Her zamankinden farklı bir titrememi bu Mustafa abiBu konun sahibi neticeyi yazmamış,hem onu yazayım hem de benim guzudaki olayı yazayım.
Konu sahibi arkadaşın aracının şanzımanı değişti,problem geçmedi ve mazda araç değişimi yaptı.
Benim guzuda ikidir ışıkta D konumunda beklerken titreme oldu.Garantiyi uzatmak şart oldu...
Her zamankinden farklı bir titrememi bu Mustafa abi[/QUOTEMalesef evet,eşim arka koltuktaydı,o bile hissetti...
Garanti uzatma gibi bir imkan varsa hiç bekleme hocam... Sky şanzıman ortalama bir 626 Gf değerinde... Allah korusun.Bu konun sahibi neticeyi yazmamış,hem onu yazayım hem de benim guzudaki olayı yazayım.
Konu sahibi arkadaşın aracının şanzımanı değişti,problem geçmedi ve mazda araç değişimi yaptı.
Benim guzuda ikidir ışıkta D konumunda beklerken titreme oldu.Garantiyi uzatmak şart oldu...
Sürekli mi yapmaya başladı pekievet,eşim arka koltuktaydı o bile hissetti.
Hazirana kadar uzatma hakkım var,17000 artı kdv idi galiba...Garanti uzatma gibi bir imkan varsa hiç bekleme hocam... Sky şanzıman ortalama bir 626 Gf değerinde... Allah korusun.
Yok sadece 2 kez oldu...Sürekli mi yapmaya başladı peki
Arkadaş araç değişiminden sonra guzuyu satacaktı,forumlara uğradığını sanmıyorum...@alpqla bilgi verir misiniz?
Arkadaş araç değişiminden sonra guzuyu satacaktı,forumlara uğradığını sanmıyorum...
Allah yolunu bahtını açık etsin. Mazdadan vazgeçmekte haklı,çünkü ilk mazdası ve ilk sıfır aracı.O yüzden mazda onda kötü bir anı olarak kalacaktır.Sorunu bildirdikten 1 ay sonra forumu terk-i diyar eylemiş zaten.
Mazdanın başka at şanzuman arızası oldu mu forumda tartışılan?
VwBora dan ağzım yandı bu hususta şimdi burda konuya denk gelince tırstım biraz
Mstf
Mazda 3 dışında bir problem yok,rahat olun. Onun da nedeni belli değil...Mazdanın başka at şanzuman arızası oldu mu forumda tartışılan?
VwBora dan ağzım yandı bu hususta şimdi burda konuya denk gelince tırstım biraz
Mstf