Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navigasyon kartı bence de mantıklı değil. Tek güzel yanı tabela okuma aktif oluyor haricinde telefonlardaki navigasyonlar daha iyi. Ben görüşmedim ama benim arkadaşa merser servis android auto car play parça 13.500₺ işçilik 3.250₺ fiyat çekmiş. Merserdeki usta parçayı getirirseniz söküp takarım demiş. Aliex’te parça servise göre baya uygun
Bu hafta 2015 model bir Mazda3 Power Sense araç aldım. Aracın dahili navigasyon özelliği aktif değil. Servisten alınabilen (hala alınıyor mu bilmiyorum) SD Card ile aktifleştirilebildiği ancak bunun gereksiz olduğunu pek çok yerde okudum. Bir hack işlemi ile yapılabildiğini gördüm ancak bu nasıl yapılıyor bu konuda fikir sahibi olamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Diğer sorum ise Android Auto.
Bunun için harici bir multimedya sistemi mi taktırmamız gerekiyor? Aracın kendi ekranı benim için ideal boyutta ve gerçekten hoş görünüyor. Farklı bir ekran taktırmak istemiyorum açıkçası.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 2.270,59TL 40% İndirim | Type-c Fast Charging Bluetooth Wireless Apple CarPlay Android Auto Adapter Hub OEM for Retrofit Mazda 2 3 6 CX30 CX5 CX8 CX9 MX5
Navigasyon kartı bence de mantıklı değil. Tek güzel yanı tabela okuma aktif oluyor haricinde telefonlardaki navigasyonlar daha iyi. Ben görüşmedim ama benim arkadaşa merser servis android auto car play parça 13.500₺ işçilik 3.250₺ fiyat çekmiş. Merserdeki usta parçayı getirirseniz söküp takarım demiş. Aliex’te parça servise göre baya uygun
Navigasyon kartı ile navigasyonu kullanmiyorken de tabela okuma ve head up displaye yansıtma yapıyor mu yoksa sadece navigasyonu o an kullaniyorken mi yansıtma yapıyor?
Navigasyon kartı ile navigasyonu kullanmiyorken de tabela okuma ve head up displaye yansıtma yapıyor mu yoksa sadece navigasyonu o an kullaniyorken mi yansıtma yapıyor?
Navigasyon kartını takınca head up display'e tabela ve navigasyon uyarıları geliyor. Ben önce kart almıştım sonra şu modülü alıp kablosuz android auto/apple car play'e geçtim. Artık aracın navigasyonunu kullanmıyorum.
Bu ürünün bugün siparişini verdim. Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için Danimarka'daki kuzene yollattım, 1 ay sonra gelirken yanında getirecek. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır.
Navigasyon kartını takınca head up display'e tabela ve navigasyon uyarıları geliyor. Ben önce kart almıştım sonra şu modülü alıp kablosuz android auto/apple car play'e geçtim. Artık aracın navigasyonunu kullanmıyorum.
Bu ürünün bugün siparişini verdim. Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için Danimarka'daki kuzene yollattım, 1 ay sonra gelirken yanında getirecek. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır.
Ben de bu ilandaki karttan aldım. 4-5 aydır kullanıyorum.
Güncelleme almıyor ve sanırım iki üç yıl öncesinin haritası var. Çoğu adres bulunamıyor. Sürüş bilgi ekranına tabela okuma özelliği geliyor ancak aracın kitapçığında orijinal kartta okunan tabeladaki hızı aşınca sesli/görsel uyarı vereceği yazıyorken bu kartta sadece ekrana okunan hız bilgisi düşüyor. Ancak Navigasyona adres girilip tabeladaki hızlar aşıldığında uyarı düşüyor(belki de sadece navigasyona adres girildiğinde bu uyarı çalışıyor olabilir) ayrıca sürüş bilgi ekranına anlaşılır navigasyon bilgisi geliyor. Yoldan gözünüzü ayırmadan takip edebiliyorsunuz