Konuyla ilgli hangi gelişmeleri sorduğunuza bağlı
Öncelikle navigasyon için bir çözüm bulabildiniz mi ?
İkinci olarak video izlenebilmesi için bir çözüm var mıdır ? :geyik:
Navigasyon için henüz dünya çapında bulunmuş bir çözüm yok Öyle bir çalışma olursa sizlerle mutlaka paylaşırız. Video için çözüm var ama çokda tavsiye etmeyeceğim yöntemler içeriyor araca zarar verme durumu olduğu için forum üzerinden bilgisini vermedim. Bu konu içinde biraz daha beklemeliyiz.
Toshiba'yı yeniden adlandırabiliyorsan; istediğin şeyin olması mümkün bence...Araca usb belleği taktigimizda kendi yazdığımız isim çıkmıyor.Mesela usb toshibaysa o isim beliriyor multimedyada.Acaba kendi istediğim ismin görünmesinin bir yolu var mi ?
Toshiba'yı yeniden adlandırabiliyorsan; istediğin şeyin olması mümkün bence...
Benim dediğim mantıkta çalışmıyor demek sistem...Ama nasıl işte ? Ben kendi adımı yazıyorum usb ye.Araca taktığımda usbnin kendi adı görünüyor
Ama nasıl işte ? Ben kendi adımı yazıyorum usb ye.Araca taktığımda usbnin kendi adı görünüyor
Yok o şekilde de olmuyor.Video oynatması bile bulundu umarım yakında bu da bulunurBiçimlendirirken isimi değiştirmeyi denediniz mi? Belki de bellek ismini değil, direkt olarak markayı algılıyor.
Ben de indirdim buyuk bir heyecanla (ilk versiyonu kullanmistim kismen) ama tum modlarinda "daha sonra eklenecek" ibaresi var. Beklemeye devamArkadaşlar merhaba,
Birçoğumuzun kısa bir süre de olsa zevkle kullandığı ama daha sonra yazılım versiyonu yükseltince bir daha çalıştıramadığı screen mirroring gibi faydalı özellikleri olan bir apk vardı hani Lukas Skalski diye bir vatandaş yapmıştı...
İşte haberin güzel yanı zatı muhtereme artık çalıştıramıyoruz bu programı diye binlerce mail gittikten sonra yeni bir versiyon geliştirme işine girişmiş özelliklede artık wifi den değil usb den bağlancakmış vs vs geçenlerde sitesine baktığımda ilk versiyon çıktı ve beta testerlara dağıtıldı geri dönüşleri bekliyorum diye not düşmüştü
Sanırım 1 -2 aya kullanılabilir hale gelir ben çok sevindim zira çok kullanışlı bir programdı hiçbir yere hiçbişey yüklemeden telefon üzerinde çabucak hallediyorduk her şeyi hatta screen mirroring ile canavar gibi tv bile izliyordum, ilgilenenler varsa arada takip etsinler diye hatırlatayım dedim