Işıklandırma konusu can sıkıcı bir durum, kimi araçlarda direksiyon tuşlarında ışık yoktur mesela, Mazda da ise direksiyon tuşları ışıklı ki iyi ki öyle, ama kapılarda yok.
Bu konuyu araştiriyoruz.İstenildiğinde o tuşlara ışıklandırma yapılamaz mi
İstenildiğinde yapılmayacak şey yok, Allah ın izniyle. Işık verecek şeffaf yeri olan düğmeler kullanılarak elektrik bağlanabilir bence.İstenildiğinde o tuşlara ışıklandırma yapılamaz mi
Bagaj kapağının yukarı atması yeterli değil aslında, hatırlattığın için bahsetmek istedim keşke açıldığında kendiliğinden sonuna kadar açılsaydı, Focus bu konuda çok işime yarıyordu.
Skyactive lerin sedan olanları bu şekilde açılıyor mu, @ktaskan sende de öyle mi bunu bilmiyordum.Sedan'da açılıyor. Hatta bir ara yanlışlıkla evin içinde bastım aşağı baktım bagaj sonuna kadar açık! Apar topar inmek zorunda kaldım
Sedan'da açılıyor. Hatta bir ara yanlışlıkla evin içinde bastım aşağı baktım bagaj sonuna kadar açık! Apar topar inmek zorunda kaldım
Abi açılsın da önlem alınır, çok güzel bir özellik valla, hele o yağmur çamur halde var ya tadından yenmiyor.Bu sakıncalı bir durum esasında... Bagaj açma tuşu veya diğer tuşlar belirli bir mesafeden sonra çalışmayacak şekilde yapılabilir...
Anahtar cebinde, oturup kalkarken düğmelere dokunduğunda seyreyle bagajın halini artık...
Bu sakıncalı bir durum esasında... Bagaj açma tuşu veya diğer tuşlar belirli bir mesafeden sonra çalışmayacak şekilde yapılabilir...
Anahtar cebinde, oturup kalkarken düğmelere dokunduğunda seyreyle bagajın halini artık...
Abi açılsın da önlem alınır, çok güzel bir özellik valla, hele o yağmur çamur halde var ya tadından yenmiyor.
Skyactive lerin sedan olanları bu şekilde açılıyor mu, [member=97]ktaskan[/member] sende de öyle mi bunu bilmiyordum.
Kitapçıkta yazan 8 metre uzaklıktı sanırım. Sonrasından uzaklaştıkça zaten çalışmıyor. Sadece kilitleme konusunu biliyorum ama açılması konusunda o kadar uzaktan açıldığını sanmıyorum.
Düğme ile açılıyor demekten kasıt bagaj kapağı sonuna kadar açılıyor mu, sadece tık diye atıp kalıyor mu, benim kastettiğim bagaj kapağının kendiliğinden sonuna kadar açılması, düğmeden açma bende de var ama bir işe yaradığı yok.Bagaj düğme ile açılıyor Bülent ama o kadar uzak mesafeden açılmasına şaşırdım. Denemedim hiç.
Düğme ile açılıyor demekten kasıt bagaj kapağı sonuna kadar açılıyor mu, sadece tık diye atıp kalıyor mu, benim kastettiğim bagaj kapağının kendiliğinden sonuna kadar açılması, düğmeden açma bende de var ama bir işe yaradığı yok.