Abi dikkatini
Çekiyorum segmentlerinin farklı olması değil benim kıyas yapmam
Tasarımsal ve fiyat
Akıllıca hareket etmek gerekirse böyle hareket ederim
Mazda6 tasarım olarak bence daha harika
Donanımı ucuza getirmekte sıfır full 3 yerine 3-5 yaşında aynı rakama 6 almak
Sanruf birçok avrupa kaynaklı vidyolarda testlerde vardı
Skyactiv şasi yapısı tam sanrufun konumlandırıldığı bölgeye geliyor sebep bu gösteriliyor
Peki koskoca mazda bunada bir fırmül bulamazmı yani
Beklemekte fayda var
Genel otomobil haberlerinide takip ediyorsanız satışlarda
Geçen yıllara göre ciddi düşüş var bu düşüş
Otomobil üreticilerini kampanyaya indirime götürecektir
Benim zaten skyactiv alma durumum yok ama
Almayı düşünenler az takip etsin beklemekte fayda var
Şuan sular bulanık bi berraklaşsın
Hepinizin en güzel araçlara sahip olmanızı isterim
Fakat bunu gerçekleştirirkende zarar etmenizi aldanmanızı istemem
Sizler için daima en iyisi
:hi:
Evet benim hipotez çürüdüGeçmiş Konuları okurken
Araca sanırım 2 veya 3 kez zam geldi bırak indirim kampanya vs
Genel olarak eleştirdiğim plaka konumlandırma yeri farklı şekilde çözmeye çalışılmış... Kötünün iyisi bence.
Ekli dosyayı görüntüle 6525
Orayı ilk gördüğümde benim aklıma gelen çözüm motor plakası olmuştu ve konunun 3.mesajında yazmıştım... Aklın yolu bir...Veli abi racing motosikletler için arka kuyruk altına küçücük plaka basıyorlar bilirsin o işte tam oraya göre aynı yerine yapıcan kenarlarınıda kesip koyucan ufacık hiç sırtarmaz...
Hangi ses ?Merhabalar.
Benim aracım 4500 km oldu. 3 adet uzun yol deneyimledim. Yakıt tüketimi klima ile 6.7'lere kadar düştü. Ancak içerideki ses o kadar rahatsız edici ki eşimle her seferinde 1 hafta başağrısından yataklara düştük. Sizlerde olmadı mı? Severek aldım. Ancak bir kişi bile böyle birşey yazmış olsaydı vazgeçerdim.
Benim guzuda bülteni yayınlanan alt takımdan gelen ses dışında ses yok,umurumda mı değil,çünkü binde bir duyuyorum hep müzik açık olduğu içinAlla alla yatağa düşürecek kadar nasıl bir ses bu? Nereden geliyor?
Benim de 5 bin km civari oldu, 5-6 defa uzun yol yaptim, diger markalara istinaden bi miktar daha yol sesi aliyor kabin ama bas agrisi yapacak seviyede degil bence, hele ses sisteminin hakkini verecek sekilde muzik de acinca hic farkina bile varmiyorum bu olumsuzlugun.Merhabalar.
Benim aracım 4500 km oldu. 3 adet uzun yol deneyimledim. Yakıt tüketimi klima ile 6.7'lere kadar düştü. Ancak içerideki ses o kadar rahatsız edici ki eşimle her seferinde 1 hafta başağrısından yataklara düştük. Sizlerde olmadı mı? Severek aldım. Ancak bir kişi bile böyle birşey yazmış olsaydı vazgeçerdim.
Bas agrısı yapıosa mercedes E kasaya bınmenız gerekıo bence Huzur ıcersınde seyahat edebılırsınızMerhabalar.
Gayet iyi,ben 6 nın altına düşmedim uzun yoldaBenim de 5 bin km civari oldu, 5-6 defa uzun yol yaptim, diger markalara istinaden bi miktar daha yol sesi aliyor kabin ama bas agrisi yapacak seviyede degil bence, hele ses sisteminin hakkini verecek sekilde muzik de acinca hic farkina bile varmiyorum bu olumsuzlugun.
Bu arada yakit tuketimi uzun yolda 5.8-6 arasi, ortalamada 7.4
Nasil sizce, iyi mi?
Aynen Bülent bende biraz var. bazen birazın biraz ustunde çıkabiliyorBen yanda duran Alfa plakaları gibi cinsten hiç sevemiyorum, simetri hastalığım olabilir
110'a sabitleyip sakin bir kulllanışla basardim hocamGayet iyi,ben 6 nın altına düşmedim uzun yolda
Klimasız olabilir,bir de yolda rampalar yoksa olabilir.110'a sabitleyip sakin bir kulllanışla basardim hocam
Klimayi yaz-kış 24'e sabitlerim, cok rampa var diyemem, yolun %15'lik kismi rampali ama her çıkışın bir inişi var felsefesiyle rampalarda da cizgimi koruyorumKlimasız olabilir,bir de yolda rampalar yoksa olabilir.
Klimayi 15 de 1. yada 2. kademede kullaniyorum,y anariz yoksaKlimayi yaz-kış 24'e sabitlerim, cok rampa var diyemem, yolun %15'lik kismi rampali ama her çıkışın bir inişi var felsefesiyle rampalarda da cizgimi koruyorum