"kaptan bir cisim yaklaşıyor"
Haftasonu mini buluşma yapabiliriz [member=97]ktaskan[/member] ve [member=29]apojitsu[/member] da gelir, başka gelmek isteyenler de olabilir tabi [member=62]immmir[/member] ve [member=169]aksela2013[/member] gibi. [member=195]ahmoztrk[/member] olabilir
bu hafta olmaz. başka marka bir araba topluluğuyla hanımlı olarak 32 kişilik evde pastalı börekli organizasyonumuz var > buluşacağım kişiler marea forumundan ama hiç birisinde marea yok şu anda ne hikmetse :2funny: hepsi segment yükseltti 8)
Abdullah zaten ne zaman Volvo'ya geçti bizi bıraktı Biz çağırınca işim var, üst segment çağırınca tamam geliyorum...Yazdık bunu kenara
hadi canım sende > geçen bülentle görüştük biz ama sen yoktun yanımızda. buna ne demeli? >
O zaman gecerli mazaretim vardi.Oglan hastaydi..
geçmiş olsun, biliyorum. ama sonuçta ben buluşmaya geldim 8)
Dostum, takılıyorum..Bülent senin arabayı çok övdü, dedim gelse de biraz koltuklarına basıp eskitsek
Kahveli pasta ısmarlıyor musun
HarikasınDostum tabikide yani ben sipariş ederim sen ödersin canın sagolsun..
Dostum, takılıyorum..Bülent senin arabayı çok övdü, dedim gelse de biraz koltuklarına basıp eskitsek
Koltuğa bir oturuyorsun, kalkmamak için bir sürü bahane üretibilirsin artık ;D
s60'ın ön koltukları dünyanın en rahat araba koltuğu seçilmişti bülent 8)