MutluTEKİR
Aktif
Abi devirlenememe Mazda'nın dizel motoru benzinli motor hissiyatı verdirmesi ile alakalı olabilir. Yalnız bu yazın beni daha çok heyecanlandırdı dizel mazda 3 konusunda. Benzinli gibi davranan dizel hayali kurmuştum hep.
Navigasyon'u hediye olarak veren bayilerle de görüşmeni tavsiye ederim, Mesela; Muğla Gören Otomotiv... Uzun soluklu birliktelik düşünüyorsan ve o paraları vermeyi göze aldıysan; başka seçenek yok gibi ve guzuyu kullanırken ağzın kulaklarında gezmek de, garanti.Yarın inşallah bende test edeceğim bakalım. Kesinlikle benzinlinin bıraktığı o zevki tekrar alacağımı düşünüyorum. Benzinlideki benim için tek sıkıntı performansdı. Dizelle onu da aştıklarını düşünüyorum.Gitmişken fiyat alayım dedim bayiden. Gelecek olan 2 adet power sense varmış. Biri kırmızı diğeri derin mavi. 112.000 lira fiyat verdiler. 2500 TL de navigasyon için fiyat aldım. Aynı donanımda fakat -sürüş zevki ruhsuz olan(bence) - başka bir marka aracı indirimle 10-14 bin arası daha düşük fiyata alabilirim. Kafalar karışık benim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Navigasyon'u hediye olarak veren bayilerle de görüşmeni tavsiye ederim, Mesela; Muğla Gören Otomotiv... Uzun soluklu birliktelik düşünüyorsan ve o paraları vermeyi göze aldıysan; başka seçenek yok gibi ve guzuyu kullanırken ağzın kulaklarında gezmek de, garanti.
Hakikaten anlatmayla olacak şey yapmamış çekik gardaşlarımız. Ben böyle bir şey beklemiyordum, şahsen evi barkı satıp, çoluğu çocuğu terk edip bunu al diye dürtüyor şeytan...
Muhafazan Allah !!
Hocam power sense yerine power tercih edince 102 binlere dusuyor fiyat galiba. Biraz daha makul oluyor fiyat, gerci gonul sense istiyorsa olay bitmistir de...Yarın inşallah bende test edeceğim bakalım. Kesinlikle benzinlinin bıraktığı o zevki tekrar alacağımı düşünüyorum. Benzinlideki benim için tek sıkıntı performansdı. Dizelle onu da aştıklarını düşünüyorum.Gitmişken fiyat alayım dedim bayiden. Gelecek olan 2 adet power sense varmış. Biri kırmızı diğeri derin mavi. 112.000 lira fiyat verdiler. 2500 TL de navigasyon için fiyat aldım. Aynı donanımda fakat -sürüş zevki ruhsuz olan(bence) - başka bir marka aracı indirimle 10-14 bin arası daha düşük fiyata alabilirim. Kafalar karışık benim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Yarın inşallah bende test edeceğim bakalım. Kesinlikle benzinlinin bıraktığı o zevki tekrar alacağımı düşünüyorum. Benzinlideki benim için tek sıkıntı performansdı. Dizelle onu da aştıklarını düşünüyorum.Gitmişken fiyat alayım dedim bayiden. Gelecek olan 2 adet power sense varmış. Biri kırmızı diğeri derin mavi. 112.000 lira fiyat verdiler. 2500 TL de navigasyon için fiyat aldım. Aynı donanımda fakat -sürüş zevki ruhsuz olan(bence) - başka bir marka aracı indirimle 10-14 bin arası daha düşük fiyata alabilirim. Kafalar karışık benim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Hocam power sense yerine power tercih edince 102 binlere dusuyor fiyat galiba. Biraz daha makul oluyor fiyat, gerci gonul sense istiyorsa olay bitmistir de...
Bende bir ara Bmw düşünmüştüm (ikinci el olarak) ama servis olayı beni aştığı için vazgeçtim... Rutin bakımları bin lirayı buluyor...
Benim gibi arada kalmışsınız. 2014 aracımı seramik kaplama için bıraktım almaya gittiğimde hasar verip bir de boyamışlar.Böyle binmem deyip bayideki 2015 kırmızı ps alıp çıktım.2016 daha uygun dizel ful araçlar olmasına rağmen
7-8 yıl binerim derseniz alın Sense yi, ama 2-3 yıl içinde satarım dersen ikinci elini alırsınız az bekleyin, ya da BMW de seçenek, hatta 2. el Levorg kesinlikle bakılabilir 180 hp
Muhtemelen "atıyorum" dediğiniz şey gerçekleşecek gibi... Kasım Aralık gibi siparişler geçilecek ve Türkiye'ye gelmesi en erken Ocak ayı itibari ile olur gibi görünüyor. Bunun yanında da fiyat farkı illaki olacaktır. Takdir sizin.Aslında Levorg'a da bakmıştım ama japon arabalarında gönlümde öncelik Mazda da. Birşey sormak istiyorum. Bu 2017 makyajlı Mazda 3 ler var internette videoları falan da var. Bu yeni gelecek partideki araçlar makyajlı kasa mı olacak? Araçlarda biliyorsunuz farlar ,göstergeler vb ufak dokunuşlar var. Şimdi ben atıyorum yeni partiden satın aldım. Ocak ayından sonra tutup bu makyajlı olanlardan getirmesinler.
Muhtemelen "atıyorum" dediğiniz şey gerçekleşecek gibi... Kasım Aralık gibi siparişler geçilecek ve Türkiye'ye gelmesi en erken Ocak ayı itibari ile olur gibi görünüyor. Bunun yanında da fiyat farkı illaki olacaktır. Takdir sizin.
Makyajlilar muhtemelen haziranda bayilerde olacakAslında Levorg'a da bakmıştım ama japon arabalarında gönlümde öncelik Mazda da. Birşey sormak istiyorum. Bu 2017 makyajlı Mazda 3 ler var internette videoları falan da var. Bu yeni gelecek partideki araçlar makyajlı kasa mı olacak? Araçlarda biliyorsunuz farlar ,göstergeler vb ufak dokunuşlar var. Şimdi ben atıyorum yeni partiden satın aldım. Ocak ayından sonra tutup bu makyajlı olanlardan getirmesinler.
Makyajlilar muhtemelen haziranda bayilerde olacak