Moderatörün son düzenlenenleri:
kesinlikle sana katılıyorum,her videoda viraja giren başkada bişey yapmayan bi mantık var adamda,ulan anlatacağın şey yeni motor ve yakıt tüketimi arabayı baştan eleştirip zibidi gibi kullanıp test ettim diye çıkmanın hiç bir mantığı yokC sınıfı dizel bir aracın nasıl bir patlama ile kalkmasını bekliyorlar,
Devir saatinin benzinli versiyonun aksine sol tarafta dijital olması eleştirilmiş, iyi güzel de dizel bir aracı kullanırken devir saati ne kadar önemli ki,
Her test edilen aracı delice virajlara sokmak nasıl bir test mantığı,
Sanırım ben bu arkadaşa fazla tepkiliyim..ama istiyorum ki Veli nin dediği gibi Mazda'yı bilen kullanan sabit müşteriler bu tür lansmanlara çağırılsa ve çekilen videolar ile gerçek kullanıcı tepkileri alınsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum...
veli abi ve alacağı mini aksiyon kamerası ile güzel bir test bekliyoruz sizdenYüzeysel ve performansdan başka bişey konuşulmamış çok beğenmedim testi. Biz çekelim en güzeli
Ya nasip artık. Planlarımız dahilinde her şey mümkün olabilirse güzel olur.veli abi ve alacağı mini aksiyon kamerası ile güzel bir test bekliyoruz sizden
Tamamen aynı düşüncedeyim..."Nasılsın?" sorusuna "Yoğun, koşturmaca" dediği an videoyu kapattım
Yeter yahu bıktım koşturan insanlardan, nereye koşturuyosunuz abicim, nedir bu dert, telaş, yoğunluk bi anlasam...
"Bu dünya misaldir handan, can ayrılır bir gün tenden". Koşturmayın bu kadar çok...
Planlarımız arasında MX-5 ve Dizel 3 test ve incelemesi var ama araya Mübarek Ramazan ayı girince çoğu şey beklemede kalabiliyor... Bir de; vakit bulabilmek benim için en büyük sorun abi...Çok daha başarılı bir tanıtım olmuş,aracın bilgileri, akıcı konuşma ve bizler gibi günlük kullanım tarzına yakın bir sürüş deneyimi..beğendim daha güzelini Veli ve Oğuzhan dan bekliyoruz
Planlarımız arasında MX-5 ve Dizel 3 test ve incelemesi var ama araya Mübarek Ramazan ayı girince çoğu şey beklemede kalabiliyor... Bir de; vakit bulabilmek benim için en büyük sorun abi...